Ξεκίνημα με..σκληρή δουλειά στον Ηρόδοτο.


Την περασμένη σεζόν, ο Ηρόδοτος είχε μία εξαιρετική πορεία, κατακτώντας την 8η θέση στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου του Νότου, στη Γ' Εθνική.Φέτος που τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, με τον Σ.Καρκανάκη, στο τιμόνι, που βάζει την "σφραγίδα του" , που δεν είναι άλλη μέσα από σκληρή δουλειά, με στόχο την σωτηρία .Πηγη φώτο : "neakriti.gr".
Η χθεσινή "πρώτη" έγινε  παρουσία εννέα παικτών, ενώ στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Σ.Καρκανάκης, τόνισε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά παράλληλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναδειχτούν.

Παράλληλα φρόντισε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Ηροδότου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, ενώ σε δηλώσεις τους ο αρχηγός Βασίλης Μαϊστρέλης, αλλά και το νέο απόκτημα Παναγιώτης Χαρωνίτης, τόνισαν ότι για τον Ηρόδοτο είναι μία καινούργια εποχή, που θα  κάνει την προσπάθεια του με στόχο την παραμονή, με χαμηλό μπάτζετ και με παιδιά από την Κρήτη.

Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.