Δεν κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική ο Ηρόδοτος.Τι γίνεται με Μεσσαρά.


Στον Ηρόδοτο, φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση να μην κατέβουν στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στη συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από τους παράγοντες της ομάδας αποφασίστηκε να συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα.Τι γίνεται με την Μεσσαρά.
Η επισημοποίηση, ωστόσο, αναμένεται αυτην την εβδομάδα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για τον ορισμό νέας διοίκησης. 

Δεδομένο, επίσης, θεωρείται ότι από το προπονητικό σταφ, ο Μανόλης Δημητριάδης αποτελεί παρελθόν, όπως και ο Γιάννης Κόκκινος, που ανέλαβε υπέυθυνος Ακαδημιών της ομάδας του ΟΦΗ. 

Αντίθετα παραμένουν ο Γιάννης Λαδουκάκης, η Μαρία Γιαλούση, η Δάφνη Σταυρακάκη και ο Σπύρος Καρλάφτης.

Τέλος οσον αφορα την συμμετοχή της Μεσσαράς σαν δευτεραθλήτρια στο πρωταθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ, εχει πιθανότητες να πάρει την θέση του Ηρόδοτου, στην Γ΄Εθνική,καθώς η ομάδα που αποχωρεί απο συγκεκριμένη Ενωση, αντικαθιστάτια απο την ίδια Ενωση, παρόλο που  υπήρχαν κατατακτήριοι αγώνες ανόδου της κατηγορίας, πρόσφατα, για άνοδο, σύμφωνα με την προκύρηξη της ΕΟΚ.

Αναμένονται εξελίξεις, αλλά χρειάζεται η ομάδα της Μεσσαράς να επικοινωνήσει με την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ, ώστε να διευκρινιστεί..

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.