Δεν θα αγωνιστεί στην Α2 το Αρκάδι. Στον Αθηναικο η Λίτσι.

Οπως αναμενόταν, το  Αρκάδι ενημέρωσε και επίσημα την ΕΟΚ ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην Α2 Νότου λόγω της φυγής όλων των βασικών παικτριων του αλλά και των οικονομικών δυσκολιών.

Βάση προκήρυξης η ομάδα που θα πάρει τη θέση θα είναι ο επιλαχών από τα μπαράζ Νότου, ΑΠΣ Αρις Καλαμάτας που έχει δειξει πρόθεση να αγωνιστεί κανονικά!

Η οικονομική κατάσταση της χώρας άφησε ανεπηρέαστο και τον ελληνικό αθλητισμό. 


Ήδη αρκετές ομάδες σκέφτονται το κατά πόσο μπορούν ή δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των Εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ.


Και επίσημα στον Αθηναικό η Λίτσι!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού, συνεχίζοντας την προσπάθειά της στη δημιουργία μιας νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση της Ρεθυμνιώτισας φόργουρντ Χριστίνας Λίτσι !

Η Χριστίνα Λίτσι είναι γεννημένη στις 26/01/1997, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Αρκαδίου, όπου είχε πολλές διακρίσεις, συμμετέχοντας συνολικά σε έξι Πανελλήνια Πρωταθλήματα τόσο κορασίδων όσο και νεανίδων, ενώ είχε μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας του Αρκαδίου τα τελευταία χρόνια.

Η Χριστίνα δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας της ομάδας: «Η μεταγραφή αυτή για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα. 

Αφήνω πίσω τους γονείς μου, την πόλη που μεγάλωσα και την παλιά μου ομάδα. Αξίζει όμως τον κόπο γιατί θα παίξω στν Α1, ένα όνειρο το οποίο είχα από μικρή. Πόσο μάλλον στον Αθηναϊκό που έχει μεγάλη ιστορία και θα εξακολουθεί να έχει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αθηναϊκό που μου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσω και με εμπιστεύεται στο έργο που θα κάνει. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αρκάδι και ιδιαίτερα τον κόουτς Πλευράκη που καταφέραμε με σκληρή δουλειά να πάμε σε τόσα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία ξεχωρίσαμε. 

Επίσης τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο της Α2. Το Αρκάδι θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.