Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το Αρκάδι.


..Μετέωρο το επόμενο βήμα, για την Γυναικεία ομάδα του Αρκαδίου στην Α2 Γυναικών, καθώς τα περισσότερα "χρυσά μωρά" του κόουτς Πλευράκη, ειναι έτοιμα να ...πετάξουν γι άλλες πολιτείες, και να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Συγκεκριμένα όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες (πατήστε εδώ), η Χριστίνα Λίτσι, εχει συμφωνήσει με τον Αθηναϊκό και  εκτός απροόπτου θα φοράει τη φανέλα του από την επόμενη σεζόν.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του ΟΚΑ Αρκάδι, θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να βάλει και τυπικά την υπογραφή της στο καινούριο της συμβόλαιο, ένα χρόνο πριν ολοκληρώσει το Λύκειο. 

Τρία επίσης  ταλαντούχα κορίτσια που  εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις της την φετινή σεζόν στην Α2 κατηγορία, ενώ βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στην Κοζάνη, φαίνεται να δείχνουν έτοιμες για το μεγάλο "άλμα" στην καριέρα τους.

Η διεθνής Ευη Τζουγκράκη  έχει δεχθεί προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά την καλύτερη την εχει δεχθεί απο τον ΠΑΟΚ και σύντομα θ αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.


Από την άλλη μεριά, την Ειρήνη Μπότση την έχει προσεγγίσει τόσο ο Αθηναϊκός, όσο και ο Πρωτέας Βούλας, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμη σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα της, καθώς περιμένει να ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις και σε ποια πόλη θα περάσει. 

Τέλος, η Καούκη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στα Χανιά, με πιθανότερη επιλογή, την επιστροφή της στον ΟΑΧ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει περίπτωση να φύγουν κι άλλες αθλήτριες ενώ η Δημήτρη, θα μπορεί να βοηθήσει του χρόνου, μέχρι τα μέσα περίπου της σαιζόν.

Ο πιο πετυχημένος και καταξιωμένος Κρητικός τεχνικός, Κώστας Πλευράκης, αναζητεί νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα κι εχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών.

Πέρυσι καταφερε να πετύχει ένα θαύμα με "μωρά του" και πολλές ομάδες απο την υπόλοιπη Ελλάδα, θέλουν να αντιγράψουν αυτην την μέθοδο, με αποτέλεσμα να παίρνουν οτι καλύτερο υπάρχει στις  "ερυθρόλευκες".

Η μετάβαση απο τις κορασίδες ,σε ανταγωνιστικό επίπεδο τόσο στο γυναικείο, όσο και στον Νεανίδων απαιτεί χρόνο (περίπου δυο χρόνια) και κόπο και παράλληλα με το οικονομικό κομμάτι που πάντα αποτελούσε αγκάθι  ο κόουτς δεν θα σκεφτεί ποτέ να απαξιώσει μια ομάδα με τόσες επιτυχίες, τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα (αν και θα το "παλέψει" μέχρι τέλους), όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. 

Ακόμα και η αποχώρηση της ομάδας απο την Α2


Τέλος να αναφέρουμε οτι το kritikobasket, σύντομα θα σας ενημερώσει και ποιες άλλες αθλήτριες εκτός Αρκαδίου, βρίσκονται με το "ένα πόδι", στην πόρτα της εξόδου απο τις ομάδες τους, καθώς αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά δεδομένα στον μπασκετικό "χάρτη" της Κρήτης του χρόνου.


Μια προσφορά:

Mo Club Heraklion - Teaser (2015 Promo Video)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.