Δειλινό | Αποχαιρετά και ευχαριστεί 4 αθλητές του.


Μετά την πρόσληψη του Γιώργου Γωνιωτάκη στο τιμόνι της ομάδας του Δειλινού, η διοίκηση της ομάδας προχωρά σε εκκαθαρίσεις στο έμψυχο υλικό με δόγμα να στηριχτεί σε νέους, και με ανακοίνωσή προχώρησε στην λύση της συνεργασίας 4 έμπειρων παικτών της ομάδας, τους οποίους ευχαριστεί ,για την πολύχρονη προσφορά τους.

Το Α.Ο. Δειλινό Basketball ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους παρακάτω αθλητές:

- Συντιχάκη Μηνά: Ο πολύπειρος guard αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 3 χρόνια έχοντας κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα της ομάδος και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για την συνέχεια!

- Μουδάτσο Κώστα: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα για την προσφορά του στην ομάδα αποδυκνείωντας συνεχώς το έμφυτο ταλέντο στο σκοράρισμα κερδίζοντας την περίοδο 2013-14 και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλη επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του

- Παπαδογιαννάκη Γιώργο: Ο πολυσύνθετος Forward/Center μετά από 3 χρόνια αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από γεμάτες χρονιές και υψηλά ποσοστά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες κάνοντας συνεχώς την διαφορά σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια! Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην επόμενο σταθμό του!

- Κωτούλα Κώστα: Ο Τρικαλινος Center κόσμισε τα γήπεδα του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με την παρουσία του φορώντας την φανέλα του Α.Ο. Δειλινό και έκανε την διαφορά συνεχώς ανεβάζοντας ένα σκαλοπάτι με την ποιότητα του την ομάδα! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Δαναό Τρικάλων που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μετακόμισε!

Το Α.Ο. Δειλινό ευχαριστεί τους παραπάνω αθλητές που τίμησαν την ιστορική φανέλα της ομάδας κλείνοντας ένα κύκλο και παραμένει βασισμένη στο δόγμα της να στηριχτεί φέτος κυρίως σε νέους αθλητές που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.!


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.