Κ.Σδράκας | " Δώρο στους Χανιώτες ο τίτλος".


Ξεκίνησαν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου στον Κύδωνα και το kritikobasket.gr, εποικοινώνησε με τον πρωτεργάτη της ιστορικής επιτυχίας της Χανιώτικης ομάδας , που είπε ενδιαφέροντα πράγματα.Πηγη φώτο :"George Solanakis".‎

Ο Κ.Σδράκας με την ανάληψη των καθηκόντων του πέρυσι το καλοκαίρι και τ αποκαλυπτήρια της ομάδας, στο φετινό τουρνουα "Β.Παδουβάς", εδειξε οτι "φυσά άλλος αέρας", στα μπασκετικά δρώμενα των Χανίων.

Μετά την ολοκλήρωση του μαραθωνίου και την κατάκτηση του τίτλου, ο Κ.Σδράκας, είπε τα πρώτα λόγια στο kritikobasket.gr, πριν ακόμα κοπάσουν οι χαρές:

-"Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Εμείς σαν ομάδα δεν είχαμε ξεκάθαρους στόχους, δεν ξέραμε αν θα πάμε για πρωτάθλημα κάτι που ήθελαν ολοι οι Χανιώτες φίλοι της ομάδας, η αν θα φτιάξουμε ομάδα.
Κι αυτο γιατί είχαμε μικρούς σε ηλικία παιδιά, τα οποία δεν είχαν εμπειρίες μεγάλων αγώνων. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 20-21 χρόνων, με αποτέλεσμα , να μην μπορούμε να διαχειριστούμε, εύκολα παιχνίδια, σε αντίθεση όταν ήμασταν αουτσάιντερ.

Δουλέψαμε πολύ, κάναμε πρωί βράδυ προπόνηση, πολλή προπόνηση και καταφέραμε να γίνουμε ομάδα".

Για την σειρά των τελικών με την Μεσαρά σχολίασε:

-"Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε όμως ένα άσχημο τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο μέσα στα Χανιά, όσο και έξω απο τον Νομό( Σημείωση συντάκτη: Εκεί ο κόουτς της Χανιώτικης ομάδας εξέφρασε τα παράπονά του, για τον τίτλο γράψαμε στο συγκεκριμένο ματς) και πριν έρθουμε εδώ είπαμε οτι θα δώσουμε και την ψυχή μας, για να τελειώνουμε την σειρά και την υπόθεση τίτλος, κι αυτό φάνηκε απο την αρχή που μπήκαμε στο παιχνίδι, παιρνοντας την διαφορα".

Οταν του σημειώσαμε οτι αυτός ο τίτλος είναι ο πρώτος μετά απο 11 ολόκληρα χρονιά (2004), ο Κώστας Σδρακας δήλωσε:

-"Αυτή η νίκη, είναι δώρο για τα Χανιά. Την αφιερώνουμε σε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους και στην κόρη μου.Συγχαρητήρια και στη ομάδα της Μεσσαρας, που απέδειξε πως ήταν ένας δυνατός αντίπαλος".

Για το μέλλον του ίδιου και της Κύδωνα τόνισε:

-"Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε γι αυτά.Σήμερα είναι μέρα γιορτής για το Χανιώτικο μπάσκετ. 
Μια σοβαρή ομάδα όπως είναι ο Κύδωνας,, παίρνει αποφάσεις η διοίκηση.Αυτή θ αποφασίσει για το μέλλον.

και μας αποκάλυψε οτι :

Εγώ έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια. Θα κάτσουμε κάτω οταν έρθει η ώρα και θα συζητήσουμε'.


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :
FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.