Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Δειλινό και Μεσαρά συγχαίρουν το Κύδων.


Μπορεί να ήταν οι μεγάλοι του αντίπαλοι στα παρκέ, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε αμέσως μετα την λήξη του 4ου αγώνα μέσα στις Μοίρες ανάμεσα στην Μεσαρά και τον Κύδων, που ανέδειξε πρωταθλητές τους Χανιώτες, να τον συγχαρούν κατάκτηση τίτλου. Πηγή φώτο:"George Solanakis".
Οι ανακοινώσεις:

Α.Ο. Δειλινό

Το Α.Ο. Δειλινό συγχαίρει την ομάδα του Κύδωνα Χανίων για την κατάκτηση του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και την άνοδο της στην Γ'Εθνική κατηγορία...!!


ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ BASKETBALL

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014-2015, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ OUTSIDERS ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!!! ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!! ΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.