Το Σωματείο Γιούχτας ευχαριστεί.


Το Τμήμα Μπάσκετ Α.Ο. Γιούχτα, αρχικά διοργάνωσε άψογα (και του αξίζουν χίλια μπράβο), μια εξαιρετική διοργάνωση , όπως αυτό του all star game των πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. περιόδου 2014-2015 στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών, στην συνέχεια με δελτίο τύπου, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση του All Star Game Παμπαίδων – Παγκορασίδων Κρήτης που έγινε στις Αρχάνες στις 23 Μαΐου, ο Α.Ο. ΓΙΟΤΦΣΑ΢ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση. 

-Καταρχήν στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ), η οποία μας εμπιστεύτηκε για τη διοργάνωση αυτή και πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε επιτυχώς. 

-Επίσης τους συνδέσμους Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν. Ακόμη ευχαριστούμε:  

-Την Περιφέρεια Κρήτης για την χορηγία της 

-Τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου 

-Την Εθελοντική Ομάδα Προτέκτα Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων "Φίλιος Ζευς" για την υγειονομική κάλυψη 

-Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα (ΠΑΣΡΙΣ & ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ) και ηλεκτρονικά (KRITIKOBASKET, CRETALIVE, PRISMASPORT, ΚΡΗΣΗΣ΢ΠΟΡ FM 87,6) για την προβολή της εκδήλωσης 

-Το γιατρό των αγώνων κ. Καζαντζάκη Ανδρέα 

-Την κ. Γιάμαλη Μάρα για την φωτογραφική κάλυψη Τ

-Τις επιχειρήσεις των Αρχανών ΚΡΗΣΙΚΟ΢ ΥΟΤΡΝΟ΢ & ΢ούπερ Μάρκετ ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ για τις χορηγίες τους στην λειτουργία του κυλικείου 

-Τους αθλητές Σπηλιωτάκη Παναγιώτη και Βλαχάκη Γιώργο καθώς και τον προπονητή του συλλόγου μας Βαϊλάκη Μανούσο για τη συμμετοχή τους στο All star game. 

-Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε: 

-Τους φιλάθλους που ήλθαν από άλλες πόλεις καθώς και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ήρθαν στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών και συνέβαλαν με την παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους στην επιτυχία της αθλητικής αυτής γιορτής. 

-Τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το χρόνο καθώς και στο All star game. 

-Τέλος, τους λίγους αλλά καλούς φίλους του συλλόγου μας, οι οποίοι με την εθελοντική τους εργασία έφεραν αποτελεσματικά σε πέρας τη διοργάνωση.

Τμήμα Μπάσκετ Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑ

Μια προσφορά:

Mo Club Heraklion - Teaser (2015 Promo Video).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.