Γιορτή στις Αρχάνες στις 23-05, το All Star Game Παμπαίδων- Παγκορασίδων.


Το Σάββατο 23/5/2015 πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η γιορτή το all star game των πρωταθλημάτων παμπαίδων και παγκορασίδων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. περιόδου 2014-2015 στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών  με την άψογη οργάνωση από τον  Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων και το σωματείο Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ, ενώ είχαμε απονομές και βραβεύσεις..

Στην γιορτή που ολοκλήρωσαν  με απόλυτη επιτυχία η ομάδα του Γιούχτα και οι φορείς των Αρχανών, πήραν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης με έτος γέννησης 2001-2002 από 28 συλλόγους στα αγόρια & 10 συλλόγους στα κορίτσια, σύμφωνα με τη ψηφοφορία των προπονητών στους αγώνες των ομίλων και παραβρέθηκαν σχεδόν ολα.

Η γιορτή έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων, προπονητών και παραγόντων του μπάσκετ.

Βραβεύθηκαν με κύπελλο, οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση , στον όμιλο τους στο τουρνουά, Παμπαίδων Παγκορασίδων, ενώ μοιράστηκαν και αναμνηστικά διπλώματα.

Οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τουρνουά Παμπαίδων Παγκορασίδων είναι:

Παμπαίδων:
Κύδων 1, Ηράκλειο 1, ΓΑΣ Μεσσαρά, Σητειακός ΑΟ.

Παγκορασίδων:
ΟΦΗ, ΟΑΧ


Τι καλύτερο από το να βλέπεις να παίζουν τα παιδιά, να χαίρονται και να απολαμβάνουν το μπάσκετ σε μία πραγματική γιορτή.

Στις ηλικίες αυτές πιστεύουμε ότι σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα, αλλά η συμμετοχή. 

Η επιθυμία των προπονητών, των γονιών είναι να ευχαριστηθούν τα παιδιά το μπάσκετ και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Ευχή μας είναι  οι διοργανώσεις αυτές να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια και ακόμα καλύτερα  στο καλεντάρι της Ε.Ο.Κ. να συμπεριληφθούν και τουρνουά για μίνι κορίτσια και παγκορασίδες.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.