Παμπαίδων (4ος) | Όλα τ αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, η κριτική των ομάδων.


Ολοκληρώθηκε ο τέταρτος όμιλος του τουρνουα Παμπαίδων και το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει όλα τ αποτελέσματα του ομίλου, την τελική βαθμολογία κι ένα μικρό σχόλιο για την κάθε ομάδα.

Η κριτική των ομάδων.

-Άλλη μια εξαιρετική δουλειά απο τον Δημήτρη Κουπατσιάρη, που μετά τους παίδες, δημιουργεί ..παράδοση και στους Παμπάιδες, τερματίζοντας δίκαια στην πρώτη θέση.

-Με την σφραγίδα του έμπειρου Γιώργου Λιόντα, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, σημείωσε ακόμα μια σημαντική διάκριση, που δέιχνει οτι  το Αρκαλοχώρι δεν βγάζει μόνο εξαιρετικούς διαιτητες μπάσκετ.

-Τρίτη η ομάδα της Ιεράπετρας με τον Λευτέρη Στρατάκη,στα πρώτα του βήματα ως προπονητής να δείχνει τον σωστό δρόμο για τους μικρούς Γεραπετρίτες

-Θετική η χρονιά για την ομάδα της Χερσονήσου την Πεδιάδα, με τον Δημήτρη Περυσινάκη, να προσπαθεί μόνος του να αναδείξει το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής.

-Προσπάθησε σε δύσκολες συνθήκες και Δ.Μουλιανιτάκης στον ΑΟΑΝ να δημιουργήσει αξιόλογες ακαδημίες, αλλά εχει πολύ δρόμο μπροστά του.

-Θετική κρίνεται η  παρουσία της Νεάπολης στο πρωτάθλημα κι εχει σίγουρα τα εχέγγυα να πάει ψηλά το μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής, καθώς εχει ανθρώπους που αγαπούν πολύ το μπάσκετ και δουλεύουν πολύ γι αυτόν τον σκοπό.


Όλα τ αποτελέσματα:

Η βαθμολογία:

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.