Παμπαίδων (3ος) | Όλα τ αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, η κριτική των ομάδων.


Ολοκληρώθηκε ο τρίτος όμιλος του τουρνουα Παμπαίδων και το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει όλα τ αποτελέσματα του ομίλου, την τελική βαθμολογία κι ένα μικρό σχόλιο για την κάθε ομάδα.
Η κριτική των ομάδων.


-Κάντο όπως στους...άνδρες. Σ ένα  πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι παμπαίδες της Μεσαράς, τερμάτισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην πρώτη θέση του ομίλου τους και μάλιστα αήττητες, δημιούργημα του αρχιτέκτονα της Ανδρικής ομάδας των Μοιρών του Δημήτρη Νασούφη.

-Όμιλος των ρεκόρ ο τρίτος καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα του Γιούχτα, τερμάτισε στην 2η θέση, εχοντας την..εγγύηση και την ποιότητα, του ακούραστου Μανούσου Βαϊλάκη.

-Εξαιρετική παρουσία και του ΟΦΗ2 με τον Γιώργο Δοκιμάκη στον πάγκο, που εκανε μια πραγματικά σοβαρή δουλειά, αναδεικνύοντας ταλεντάκια, αρκεί στο μέλλον, να μην τα αφήσει ο ΟΦΗ να φύγουν.

-Θετική η χρονιά και τις Ακαδημίες του Ηροδότου 2 με τον Γιάννη Κόκκινο να κάνει μια ακόμα σπουδαία δουλειά.

-Μόνο θετική κρίνεται η παρουσία του Δειλινού 2 που εκανε 7 νίκες και τρεις μόλις ήττες, αλλά θέλει δουλειά στα οργανωτικά.

-Καλή παρουσία και για το Ηράκλειο2 , που αποτελούνταν συνήθως απο "λιλιπούτειους" αθλητές.

-Με θετικά και αρνητικά στοιχεία για την Άσκηση, που προσπαθεί να καθιερωθεί στο μπασκετικό χάρτη.

-Ο Φιλαθλητικός είναι ιστορικό σωματείο. Ας σοβαρευτούν κάποιοι..

Σ.Σ. Λειπουν κάποιοι αγώνες άνευ σημασίας που ει τε δεν έγιναν, είτε διεκόπησαν.

Όλα τ αποτελέσματα:

Η τελική βαθμολογία.


Μια προσφορά:

Mo Club Heraklion - Teaser (2015 Promo Video)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.