Δηλώσεις Σκουρτόπουλου και Τακιανού.


Το Ρέθυμνο ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου με 77-63 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 και ο ΟΦΗ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά τη νίκη του επί της Δόξας Λευκάδας και πλέον χρειάζεται μόλις μία νίκη στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α2. 

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός των κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με το Ρέθυμνο.

“Συγχαρητήρια στον Άρη (σ.σ. Λυκογιάννη) και στον Κολοσσό, καθώς νίκησαν απόλυτα δίκαια. Σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που σε ένα κρίσιμο παιχνίδι δεν φανήκαμε έτοιμοι και δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Το χειρότερο απ’ όλα ήταν πως σαν ομάδα δεν παρουσιαστήκαμε σωστά, δεν είχαμε συνεργασίες, σκριν, με κακό passing game και έπειτα η μη αποτελεσματικότητα στα σουτ. Ενδεικτικά, πήραμε 18 επιθετικά ριμπάουντ και δεν κερδίσαμε σχεδόν τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας με ΑΕΚ και Άρη. Θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια”.
Ο Φάνης Κουμπούρας, εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσε: “Άλλο ένα παιχνίδι που μας επηρέασε η διακοπή. Αυτό γίνεται για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και φάνηκε στο παιχνίδι μας. Δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε βρει ρυθμό πριν τη διακοπή, αλλά όπως είπα αυτή μας επηρέασε πολύ. Όσον αφορά το παιχνίδι. Ο Κολοσσός βασίζεται στο τρίποντο και στο επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς ήμασταν και στα δύο τραγικοί. Τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και γενικά δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει. Ο Βασίλης (σ.σ. Τολιόπουλος) μπήκε και άλλαξε πολλά στο παιχνίδι. Τον περιμέναμε, τον είχαμε δει, αλλά έπαιξε πολύ καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι για την ομάδα. Ήμασταν όλοι κακοί με άσχημα στατιστικά, με τον Κολοσσό να σουτάρει με 50% σε όλα τα σουτ. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια“.

Ο ΦώτηςΤακιανός τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους επτανησιώτες:

“Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και την Δόξα Λευκάδας. Θεωρώ πως ότι και να γράψετε ή να πείτε για το παιχνίδι, θα με καλύψετε πλήρως. Είχαμε πει ότι στα τελευταία 4 ματς έπρεπε να κάνουμε 2 νίκες. Ήταν δύσκολο για εμάς ότι περάσαμε το Πάσχα έχοντας το στρες των νικών που έπρεπε να κάνουμε. Το κομμάτι της τακτικής μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ήταν καλό για εμάς το γεγονός ότι το ματς πήγε σε υψηλό σκορ γιατί αν ήταν κλειστό τότε ενδεχομένως η εμπειρία των παικτών της Δόξας να έπαιζε τον δικό της ρόλο. Δημιουργήσαμε σημαντικές διαφορές δύο φορές όμως όταν στο τέλος το παιχνίδι πήγε σε προσωπικές φάσεις βρήκαμε λύσεις κάτω από την πίεση. Μαθηματικά δεν έχει λήξει η παραμονή όμως κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα και πλέον χρειαζόμαστε μια νίκη στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια“, τόνισε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας".

Καλώς όρισες καλέ μου φίλε. ..

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, ο έφορος του ΟΦΗ κ.Μάνος Σφακιανάκης, καλωσόρισε τον πρώην παίκτη της ομάδας (που τώρα αγωνίζεται στην Δόξα) Βασίλη Βαγενά , απονέμοντας του πλακέτα και γράφοντάς του στην προσωπική του σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης "Μπορεί να ήρθες ως αντίπαλος αλλά είσαι αδερφός. 
Καλώς όρισες καλέ μου φίλε. ..."

Μαζί με τον Βαγενά, ήταν κι άλλος ένας πρώην παίκτης του ΟΦΗ, εξ ίσου αγαπητός στην ομάδα ο "Μήτσος", Δημήτρης Καραδολάμης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.