Κύδων | Δωρεάν εκδρομή στις Μοίρες, για την 2η "μάχη" των τελικών.


Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μπάσκετ ότι θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Μεσσαρά ενόψει του δεύτερου τελικού του Κρητικού πρωταθλήματος μπάσκετ Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Κύδων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 18.00 στις Μοίρες με την εκδρομή στο Ηράκλειο να είναι δωρεάν. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα ο Κύδων είχε επικρατήσει με 60-51 σημειώνοντας την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο. Κύδωνα εν όψει του αγώνα της ομάδας μας στις Μοίρες με την ομάδα του ΓΑΣ Μεσσαράς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/04 και ώρα 18.00 μ.μ. ενημερώνει το μπασκετικό φίλαθλο κοινό μας ότι θα διαθέσει πούλμαν ΔΩΡΕΑΝ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον 2ο τελικό για τα play off του παγκρήτιου πρωταθλήματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6934358157 έως Παρασκευή 17/04

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.