Με βραβεύσεις και αξιοπρέπεια αποχαιρέτησε την Α2 ο Ηρόδοτος.


Αποχαιρέτησε και επίσημα σήμερα την Α2 Γυναικών ο Ηρόδοτος, που γνώρισε αναμενόμενη ήττα εντός έδρας, απο την 3η της βαθμολογίας Μελίσσια με 59-79, σ ένα παιχνίδι με βραβεύσεις στις κορασίδες, στην αυλαία (22ης και τελευταίας αγωνιστικής) για την Α2 Νότου Γυναικών."Αντίο" απο την Κ.Νισταζάκη.

Παρά την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (σε κορασίδες, Νεανίδες, αλλά και Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες που η ομάδα αποτελείται κατά βάση) ο Ηρόδοτος, ήταν αξιοπρεπής μέχρι το τέλος.

Οπως κι αν εχει μπορεί να υποβιβάστηκε ο Ηρόδοτος αλλά με βάση το εξαιρετικά νεανικό του ρόστερ (θύμιζε συχνά Αρκάδι)  και την απουσία της άτυχης Ρένιας Καρλάφτη ήταν αξιοπρεπέστατος και μακάρι να μην απογοητευθεί από αυτή την ατυχία . 

Το παιχνίδι είχε εορταστικό χαρακτήρα καθώς στο ημίχρονο, βραβεύθηκαν αθλήτριες της ομάδας, τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων Κρήτης όσο και γιατί αρκετές παίκτριες του Ηροδότου ήταν στην ομάδα του 3ου ΓΕΛ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Λυκείων.

Παράλληλα συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση της Καλλιόπης Νισταζάκη να σταματήσει το μπάσκετ και να ασχοληθεί με την οικογένεια της,  μια εκ των κορυφαίων αθλητριών του Γυναικείου Κρητικού μπάσκετ.

Ηρόδοτος Μελίσσια  59-79
Δεκάλεπτα 14-23, 21-41 (Ημίχ.), , 40-63, 59-79
Διαιτητές : Καρπάνος Κανελλόπουλος

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλάφτης Σ.): Βαρελτζή Α. , Βαρελτζή Ν. 6, Νυσταζάκη 5, Σοπίκου 9(2) , Κοιλάδη 2 , Γαλανάκη 4, Δανουλάκη Α. 6 Δανδουλάκη Μ. 10, Νίχλου 6(2) , Καλαϊτζάκη 2, Σακουλάκη 2, Φωτιάδη 7
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Κουκής, Κουτρουμπής):  Καραβέλη 10, Καμπουράκη 8 , Τσιχριτζή , Δούρου 3(1) , Κοιλιαρίδη 9, Βαγδατλή 2, Ζακυνθινού 8, Καπερώνη 15(1) ,  Σκαρογιάννη 10 Τσουκαλά 1

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.