ΣΥΔΚΑΚ | Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (photos).


Την Τετάρτη 4/3/15 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης, από εκπροσώπους του Σώματος Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού, σεμινάριο πρώτων βοηθειών για όλους τους διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ, τους υποψήφιους της σχολής διαιτησίας, αλλά και για τα μέλη του Συνδέσμου κριτών. 

Η εκπαίδευση περιελάμβανε, αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων που μπορεί να συμβούν σε αγωνιστικούς χώρους, επικεντρώνοντας κυρίως σε μυοσκελετικούς τραυματισμούς, απόφραξη αναπνευστικής οδού, διακοπή αναπνοής, κτυπήματα σπονδυλικής στήλης, αυχένα κ.α. 

Εκτός από τη θεωρητική ενημέρωση, πραγματοποιήθηκε και πρακτική εξάσκηση, με στόχο την εξοικείωση των εκπαιδευόμενων σε ρεαλιστικές καταστάσεις παροχής α’ βοηθειών. 

Το όλο πρόγραμμα διήρκησε συνολικά τέσσερις περίπου ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων. 

Το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφεραν στα μέλη μας.  Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.