Έκανε την ανατροπή το Δειλινό, σ ένα ματς θρίλερ !!-Αφιερωμένη στον Πέτρο- Ω τι κόσμος μπαμπά!!


Η 20ή Μαρτίου έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται διεθνώς ως η Ημέρα της Ευτυχίας και το Δειλινό την γιόρτασε δυο μέρες αργότερα και μάλιστα στην Μεσαρά, οπου σ ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ, αλλά ακατάλληλο για καρδιακούς επικράτησε της Μεσσαρας με 67-68 στο ντεμπούτο του Μ.Καρλάφτη,κάνοντας το 2-2 στην σειρά των αγώνων, και όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή, στο πέμπτο και καθοριστικό αγώνα στο Λίντο.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να χάνουν στα τελευταία δευτερόλεπτα δυο φορές κάτω απο την ρακέτα, να βάλουν το καλάθι , αρχικά  με τον Δαγαλάκη και στην συνέχεια με τον Στεφανουδάκη, που πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και η μπάλα δεν του εκανε το χατήρι αφού στριφογύρισε στο στεφάνι δυο φορές!!!

Η ομάδα του Μάνου Καρλάφτη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να τα χάσει μια φορά μόνο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το παιχνίδι πήγαινε στην κόψη του ξυραφιού και το Δειλινό με μπροστάρη τους Μουδάτσο , Φασουλάκη και Παπαδογιαννάκη, κατάφερνε και διατηρούσε το προβάδισμα.

Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου κι ενώ το Δειλινό προηγούνταν με 40-44, ένα τρίποντο του Μπόχτη με το σφύριγμα της λήξης καταφερε και εκανε το 40-47, ενώ ο Φασουλάκης με την έναρξη της τελευταίας περιόδου, με  νέο τρίποντο, εκτόξευσε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (40-51).

Όμως οι Μεσσαρίτες δεν τα παράτησαν και με όπλο τον συγκλονιστικό τους κόσμο, προσπάθησαν και κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το ματς στο 35΄(55-55) και να καταφέρουν να προηγηθούν στο τελευταίο λεπτό 66-65.

Όμως η αστοχία στις βολές και τα δυο διαδοχικά άστοχα σουτ κάτω απο την ρακέτα, στοίχισαν στο τέλος με τους "πράσινους" να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.

Αμέσως μετά οι παίκτες του Δειλινού, φώναξαν το kritikobasket.gr, στ αποδυτήρια και με μια φωνή αφιέρωσαν την νίκη στον πρώην προπονητή τους  Πέτρο Κουμιανάκη.

Αυτή η καταπληκτική ενέργεια και ο υπέροχος κόσμος της Μεσσαράς, που γέμισε το γήπεδο και όλη την ώρα υποστήριζε (με κόσμιο τρόπο) την ομάδα του και στο τέλος όρθιοι χειροκροτούσαν νικητές και ηττημένους, ήταν οτι καλύτερο.

Από την Μεσαρά, (που δεν αξίζει δάκρυα) κορυφαίος ο Δαγαλάκης και ο Γ.Κατσαπρακάκης.

Σύντομα φωτορεπορταζ, βίντεο του αγώνα και δηλώσεις του Μ.Καρλάφτη.

Γ.Α.Σ. Μεσσαράς - Α.Ο. Δειλινό 67-68
Δεκάλεπτα: 14-13, 25-27(ημιχ.), 40-47, 67-68

Γ.Α.Σ. Μεσσαράς(Νασούφης): Κατσαπρακάκης Γ. 30(3), Χαλκιαδάκης, Κολουντζάκης 7, Κατσαπρακάκης Γρ. 3(1), Δαγαλάκης 13(1), Δαριβιανάκης Ε. 2, Κτιστάκης 9, Στεφανουδάκης 3
Α.Ο. Δειλινό(Καρλάφτης): Χριστοδουλάκης 7, Κωτούλας, Χιωτάκης 2, Φασουλάκης 19(3), Παπαδογιαννάκης 8(1), Συντιχάκης 3, Μπουντούρογλου 8, Σταθάκης 1, Μπόχτης 7(1), Μουδάτσος 13(3
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.