Γκρέμισε το κάστρο και τις ελπίδες, του Εργοτέλη ο Ίκαρος.


Η πρώτη εντός έδρας ήττα, για φέτος του Εργοτέλη, στο Λίντο, ήταν καθοριστική, καθώς ο Ικαρος αφ ενός έσπασε το αήττητο, ενώ του στέρησε τις οποίες ελπίδες είχε να πλησιάσει στις πρώτες δύο θέσεις, επικρατώντας με 69-74 και τις δυο ομάδες να  να παλέψουν με "φόντο" την τρίτη θέση, με τους "κιτρινόμαυρους",  να βρίσκονται ακόμη μία νίκη μπροστά από την ομάδα της Νέας Σμύρνης

Το ματς κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες με τον Εργοτέλη να μειώνει στο καλάθι 69-71 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα με τους παίκτες του Ίκαρου να κάνουν πέντε δευτερόλεπτα στην επαναφορά της μπάλας αλλά τους διαιτητές να μην δίνουν τίποτα. 

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν σε 1 στις 2 βολές έκαναν το 69-72 , ο Εργοτέλης αστόχησε στην επόμενη επίθεση του και ο Ίκαρος στην τελευταία επίθεση με δύο εύστοχες βολές έκανε το τελικό 69-74.

Από τον Εργοτέλη ξεχώρισε ο Γεωργούτσος που πέτυχε 20 πόντους, αλλά τραυματίστηκε προς το τέλος του ματς με τις πρώτες εκτιμήσεις να βγαίνουν αύριο, , ενώ από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Συριστατίδης με 23 πόντους. 

Εργοτέλης-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 69-74
Διαιτητές:  Καρακάσης – Κανελλόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 21-25, 34-38 (ημίχ.), 49-53, 69-74.

Εργοτέλης (Μακράκης): Γεωργούτσος 20, Καρακωνσταντάκης 10 (1), Ξενάκης 13, Χαλκιαδάκης, Σκαρλάτος 8 (2), Χαρωνίτης, Βασιλειάδης 3, Καβαλαράκης, Αρναουτάκης 10, Μαχαιριανάκης, Καραλής 5 (1).
Ίκαρος Ν. Σμύρνης (Μακρυδήμας): Μπουραζάνης, Καμπούρης, Βλασσόπουλος 3 (1), Βούζας 10 (2), Ντεφούδης 11, Συριστατίδης 23 (1), Βουρλίτης 11 (2), Δρίβας 13, (3), Δαρμογιάννης, Μιχαλόπουλος 3.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.