Παραιτήθηκε ο Π. Κουμιανάκης απο το Δειλινό:" Χρειάζεται ένα σοκ η ομάδα".


Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποδείχτηκε, για τον προπονητή του Δειλινού κ.Πέτρο Κουμιανάκη, καθώς η βαριά ήττα , απο την Μεσαρά, στον τρίτο αγώνα των ημιτελικών της ΕΚΑΣΚ και ο νεαρός τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται "σοκ", το οποίο μπορεί να επέλθει από την παραίτησή του… Τι δήλωσε στο kritikobasket.gr.

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, τονίζοντας στις δηλώσεις του:

"Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ. Πήρα την απόφασή μου και  παίρνω όλη την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας πάνω μου.Πάνω απ όλα μ ενδιαφέρει το καλό της ομάδας.Η ομάδα θέλει μία αλλαγή. Βγάζει τρομερή πίεση.

Θα χαρώ πολύ να δω την ομάδα να μεταμορφωθεί και να γυρίσει στις επιτυχίες.

Το Δειλινό χρειάζεται νέο προπονητή, που με το όραμά του , να πάει την ομάδα ψηλά.Οι απαιτήσεις από την ομάδα είναι μεγάλες, κι εγώ είχα απαιτήσεις από την ομάδα. 

Πρέπει να γίνει κάτι δυνατό στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση. Οι παίκτες ολοι είναι πολύ καλοί, ν αποβάλλουν την πίεση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου για την συνεργασία. Ήταν εξαιρετική. Ευχαριστώ την διοίκηση του Δειλινού, ιδιαίτερα τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ κ. Σ. Καταρτζόγλου και τον κ. Ν.Παγωμένο.

Το Δειλινό θα είναι το σημείο αναφοράς για μένα στο μέλλον".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.