Το Δειλινό ευχαριστεί τον Π. Κουμιανάκη.


Το Δειλινό αμέσως μετά την παραίτηση του προπονητή κ. Πέτρου Κουμιανάκη, και αφού την εκανε αποδεκτή, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί για την προσφορά του, ενώ δεν αποκλείει κάποια στιγμή οι δρόμοι της ομάδος με εκείνους του κ. Κουμιανάκη να ξανασυναντηθούν.
Η ανακοίνωση:

"Μετά το τέλος του αγώνα για την ημιτελική φάση του Τοπικού Πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και την ήττα της ομάδας μας από το Γ.Α.Σ. Μεσσαράς ο προπονητής της ομάδας κ. Κουμιανάκης Πέτρος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδος η οποία έγινε αποδεκτή!

Η διοίκηση του Α.Ο. Δειλινό ευχαριστεί τον κ. Πέτρο Κουμιανάκη για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα δυο χρόνια που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας που ήταν γεμάτα με αρκετές χαρές αλλά και λύπες!

Θέλουμε να του ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι της ομάδος με εκείνους του κ. Κουμιανάκη να ξανασυναντηθούν"!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.