Ο Μάνος Καρλάφτης στο Δειλινό, με ειδική αποστολή.


Μετά την παραίτηση του Πέτρου Κουμιανάκη, το χρίσμα από τη διοίκηση του Δειλινού δόθηκε στον παλιό γνώριμο Μάνο Καρλάφτη, (σε συνεννόηση με τον ΟΦΗ που είναι προπονητής στις Ακαδημίες), ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ, και θα είναι συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας.

Ο προπονητής της ομάδας των Παίδων και Παμπαίδων του ΟΦΗ και πρώην προπονητής του Δειλινού, Μάνος Καρλάφτης, θα καθοδηγήσει το Δειλινό στον κρίσιμο 4ο αγωνα με την Μεσαρά, και εφ όσον προκριθεί, θα συνεχίσει ως την τελική φάση.

Η επιτροπή μπάσκετ της ομάδας των Νοτιοανατολικών προαστίων του Ηρακλείου, μετά την παραίτηση του Πέτρου Κουμιανάκη, κινήθηκε αστραπιαία και αφού εξέτασε κάποιες περιπτώσεις, αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον προπονητή που είχε πριν, έρθει ο  Π.Κουμιανάκης.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας του ΟΦΗ και στα πλαίσια των καλών σχέσεων των δυο συλλόγων, οι "ασπρόμαυροι", έδωσαν το "πράσινο φως", στον νεαρό τεχνικό, που θα αναλάβει την  ειδική αποστολή.

Το Δειλινό εμπιστεύθηκε τον Μάνο Καρλάφτη, για τους αγώνες των πλέι οφ , αρχικά με την Μεσαρά και στην συνέχεια εφ όσον προχωρήσει θα συνεχίσει μέχρι τους τελικούς.

Να τονίσουμε εδώ οτι η ομάδα του δειλινού, ευχαριστεί θερμά τον ΟΦΗ, για την άδεια που έδωσε στον νεαρό τεχνικό, να αναλάβει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την ομάδα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.