Ήττα στα Μελίσσια για το Αρκάδι.


Μετά τον πρωταθλητή Κρόνο σειρά είχε η 2η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα για το Αρκάδι, το οποίο  φιλοξενήθηκε στα Μελίσσια από την ομώνυμη ομάδα για την 19η αγωνιστική της Α2 γυναικών και γνώρισε την ήττα (εντός προγράμματος), με 58-43.

Και σ αυτο το δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ματς για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η ομάδα του Κ.Πλευράκη έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά οι συνεχόμενοι αγώνες, τόσο στο Νεανίδων, όσο και στο Γυναικών, εχει δημιουργήσει κόπωση.

Οπως κι αν εχει το Αρκάδι θα ψάξει τους βαθμούς που θα του δώσουν την νίκη στους επόμενους τέσσερις αγώνες, αν και η παραμονή  θεωρείται δεδομένη, αφού και να μην κερδίσει σε κανένα από τα επόμενα 4 παιχνίδια θα πρέπει να επικρατήσει σε όλα ο Ηρόδοτος, που σήμερα δεν κέρδισε. 

Μελίσσια - Αρκάδι  58-43
Δεκάλεπτα: 14-13, 33-27 (ημίχ.), 47-35, 58-43
Διαιτητές: Λεβεντέλης, Ασυνακάκη

Μελίσσια (Κουκής, Κουτρουμπής): Καραβέλη 12, Καμπουράκη 4, Τσιχριτζή 8 (1), Κοιλιαρίδη 8 (1), Ζακυνθινού 4, Καπερώνη 12 (1), Σκαρογιάννη 5, Τσουκαλά 5

ΟΚΑ Αρκάδι  (ΠλευράκηςΚ.): Μπότσι 19 (1), Τζουγκράκη 9 (1), Καούκη 8 (1), Μπάκα, Λίτσι 4, Παναρετάκη 4, Λελεδάκη 2, Περάκη.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.