Μεγάλη νίκη του ΟΑΧ στις Κορασίδες.


Μεγάλη εντός έδρας νίκη και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση (καθώς η νίκη του δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσει το θαύμα και την επική ανατροπή), για τον ΟΑΧ που κέρδισε τον Ηρόδοτο, με 44-43, σ ένα παιχνίδι που με την εξέλιξη του σκορ, κράτησε όλο τον κόσμο που το παρακολούθησε, προσηλωμένο μέχρι τέλους.

Το ματς του ΟΑΧ με τον Ηρόδοτο στον Κλαδισσό, μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν εκ προοιμίου ντέρμπι. 

Αυτό αποδείχτηκε και φέτος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ματς, όπου ο ο ΟΑΧ προσπάθησε να πάρει κάποιες ισχνές διαφορές ή το ματς ήταν στα ίσια. 

Το φινάλε του παιχνιδιού αυτού ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά των τελευταίων ετών, με τον ΟΑΧ να παίρνει την νίκη με σκορ 44-43, στο φινάλε του ματς.

Η σειρά των ημιτελικών τώρα μεταφέρεται στο Ηράκλειο και στην Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να έχει (θεωρητικά) το πάνω χέρι.

Οι Ζουμαδάκη, Φραγκιουδάκη, Παπαδοκοκολάκη, κορυφαίες Χανιώτισσες, ενώ οι Δανδουλάκη και η Γαλάνάκη, ξεχώρισαν απο τις Ηρακλειώτισσες.


Ο.Α.Χ  - ΗΡΟΔΟΤΟΣ  44-43
Δεκάλεπτα: 7-8, 22-19 (ημίχ.),33-33 , 44-33
Διαιτητές ; Καμπίτσης, Καλαϊτζής.

Ο.A.X (Θεοδωρακης Λ.): Πρασιανακη 6,Σκορδυλακη 3,Ρουμελιωτη , Ζερβα Μ 4, Φραγκιουδακη 10, Ζουμαδακη 14, Αρβελακη ,Ζερβα Α , Χατζακη , Κιτσο ,Παπαδοκοκολακη 7 .

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Καρλαφτης Σ.): Μαλλιαρακη, Μπαλαμουτσου, Γιαλαμα 7, Μαυρακη , Βασιλογλου, Γαλανακη 13 (2), Δανδουλακη 13, Πανταλου, Τζανετη 2, Νιχλου 5 (1), Σαμπροβαλακη 3 (1), Λογοθετη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.