Σπουδαίο διπλό (και 2-0), των κορασίδων του Εργοτέλη στο Ρέθυμνο.


Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Π.Χατζηδάκη, που επικράτησε στον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των Κορασίδων ΕΚΑΣΚ (ημιτελικά), με 43-46, του Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, κάνοντας το 2-0 στις νίκες, που του δίνει σημαντικό προβάδισμα, στην προσπάθεια που γίνεται για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με αρκετες όμως εναλλαγές στο σκορ, ιδιαίτερα ανά δεκάλεπτο.

Στην πρώτη περίοδο το παιχνίδι ήταν απόλυτο ισορροπημένο καθώς έληξε με 16-16.

Το ημίχρονο τελειωσε με 19-28 υπέρ των φιλοξενούμενων καθώς ο Εργοτέλης έτρεξε ένα σερί 03-12. 

Στη τρίτη περίοδο συνέβη ακριβώς το αντίθετο, καθώς η ομάδα του κόουτς Πλευράκη, με δικό της σερί 13-04, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην τελευταία περίοδο, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να πάρουν μία ισχνή διαφορά που παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να την ανατρέψουν, δεν τα κατάφερε και να ηττηθεί τελικά  με σκορ 43-46.

Οι συνήθεις ύποπτες, Κριμιλή, Σεμερτζάκη, κορυφαίες του Εργοτέλη, χωρίς όμως να υστερήσουν οι υπόλοιπες, ιδιαίτερα οι μικρές στην ηλικία.

Η ταλαντούχα Παναρετάκη, κορυφαία των γηπεδούχων και του ματς, ενώ προσπάθησαν για το καλύτερο τα υπόλοιπα κορίτσια του κόουτς Πλευράκη.


Αρκάδι-Εργοτέλης 43-46
Δεκάλεπτα: 16-16,19-28 (ημίχ.),32-32,43-46
Διαιτητές : Θεοδωράκης, Καθαράκης.


ΑΡΚΑΔΙ(Πλευράκης Κ.): Παλιεράκη, Βώσσου, Μούκα 3, Ρήγα 11(1), Καλοκύρη, Παναγιωτάκη, Τσιμπισκάκη 5(1), Μπουρνελή, Μωραϊτη, Νάζου, Σταγάκη 4, Παναρετάκη 20(3).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Χατζηδάκης Π.):  Σεμετρζάκη 14, Βαβαλή Σταυρούλα, Χριστοφοράκη 4, Γιαννουλάκη Σοφία,  Κριμιλή 21(2),  Βαβαλή Κατερίνα 2, Γιαννουλάκη Σαβίνα , Μαρτιμιανάκη 5,  Θωμά,  Μυρωνάκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.