Χάλκινο το παιδικό του Ρέθυμνο BC.


Στον μικρό τελικό για το final four, των παίδων, που διοργάνωσε αυτό το διήμερο που μας πέρασε  η ΕΚΑΣΚ, στο κλειστό Αλικαρνασσού, το Ρέθυμνο BC κατέλαβε την 3η θέση καθώς επικράτησε του αξιόμαχου ΑΟ Ακρωτηρίου  με 69-60, παρουσία πολλών φίλων του μπάσκετ.

Σ ένα ισορροπημένο, αλλά άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, το Ρέθυμνο BC, κατάφερε να είναι πιο ψύχραιμο και συγκεντρωμένο στο τέλος, δείχνοντας παράλληλα και την ποιότητα που διαθέτουν ως σύνολο κατάφεραν να επικρατήσουν του Ακρωτηρίου με 69-60, (ομάδα που ανέβηκε απο την Β΄ κατηγορία) που προσπάθησαν να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούσαν, καταφέρνοντας να πάρουν υψηλό βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, έχοντας αρκετές ανατροπές στο σκορ. 

Στο 1ο δεκάλεπτο, οι Ρεθυμνιώτες προηγήθηκαν με 17-15, ενώ στο ημίχρονο κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το 35-32 υπέρ τους. 

Στην επανάληψη το Ακρωτήρι αντέδρασε, παίρνοντας το προβάδισμα με 48-53. 

Όμως, το Ρέθυμνο BC δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας και επιμέρους σκορ 21-7, παίζοντας εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, πήρε την πολυπόθητη νίκη που του χάρισε την 3η θέση.

Οι Καλαϊτζάκης και Λαγουδάκης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν απο το Ρέθυμνο, ενώ την  διαφορά εκανε  σ ένα ακόμα παιχνίδι ο Ανέστης, για τους Χανιώτες.

Πηγή φώτο : "Ρέθυμνο BC".

Σύντομα φωτορεπορταζ -βίντεο, προσφορά του κ. Φυντριλάκη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Ρέθυμνο BC - Α.Ο. Ακρωτηρίου  69-90
Δεκάλεπτα: 17-15, 35-32 (ημίχ.), 48-53, 69-60.
Διαιτητές : Καρανικόλα Ρ., Πίπλιος.

Ρέθυμνο BC (Γκιουλέας ,Μακρής): Μακρυδάκης 10(2), Καλαϊτζάκης 18, Καζηνέρης 12(2), Λαγουδάκης 8(2), Τσαγκαράκης 17, Παττακός, Πραγιοδάκης, Ακουμιανάκης, Βουρβαχάκης 4, Λιβανός, Τζουτζούλης.
Α.Ο. Ακρωτηρίου (Αζάς Αθ.): Νεονάκης, Κωσταριδάκης, Μαγγελάκης, Καλούμενος 2, Κατιέ, Γαλανάκης 11 (2), Φυντριλάκης 11, Μπαρμπουνάκης 3(1), Ανέστης 33(4), Τσαγκαράκης, Παπουτσάκης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.