Θρήνος | 18χρονος "έφυγε", εν ώρα αγώνα !!.


Συγκλονίζει ο άδικος θάνατος ενός 18χρονου αθλητή μπάσκετ στην Ελευσίνα!Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο νεαρός αθλητής έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο «Ανδρέας Δασκαλάκης» κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας ΟΚ Ελευσίνας με τον Πήγασο του Κορυδαλλού.

Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα του. Διεκομίσθη στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Χαράλαμπος Κοντονής, μόλις ενημερώθηκε για τον άδικο χαμό του νεαρού αθλητή, επικοινώνησε με την οικογένεια του εκλιπόντος, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού! Είναι πραγματικά κρίμα να χάνουν έτσι άδικα την ζωή τους μικρά παιδιά! Ας είναι το τελευταίο θύμα εντός και εκτός γηπέδου!

"τρύπιο καλάθι" είπε...

Το παλικάρι αυτό είχε έρθει με την Παιδική Ομάδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΑΟΚ τον Ιούλιο του 2011 στην Ιεράπετρα και έπαιξε δύο φιλικά με ΗΡΑΚΛΕΙΟ και ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.
Κρίμα, πολύ κρίμα κι' άδικο... Εύχομαι να βρουν οι δικοί του την δύναμη να το αντέξουν!