Με κέφι και συγκίνηση στο "Αλάϊ", η κοπή πίτας του ΣΥΔΚΑΚ (Photos).


Σε μια πολύ όμορφη όμορφη εκδήλωση, που χάρισε πολύ κέφι, αλλά και πλημμύρισε απο συγκίνηση, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ), έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στο κέντρο «Αλάι – Κρητική Κουζίνα», με το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα του.


Το δελτίο τύπου του Συνδέσμου αναφέρει:


Την Τρίτη 6/1/2015 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αλάι – Κρητική Κουζίνα» η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας. 

Μια εκδήλωση που έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές μας και τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν σε χαλαρή διάθεση.

Η αργία των Θεοφανείων έδωσε την ευκαιρία και σε συναδέλφους εκτός Ηρακλείου να διασκεδάσουν χωρίς άγχος, ενώ το μεσημεριανό της ώρας (φέτος έγινε για πρώτη φορά νωρίς) δεν πτόησε τους περισσότερους διαιτητές που γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις 20:00, με το εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου κέντρου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου κος Κώστας Βαρβαβάς, για την πολυετή προσφορά του στο κρητικό μπάσκετ αλλά και για την αμέριστη αρωγή του προς στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που έχει αναλάβει μέχρι σήμερα στο Δήμο Ηρακλείου.

Επίσης, βραβεύθηκε ο τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Γιώργος Επιτροπάκης για την προσφορά του τόσο στην κρητική διαιτησία, όσο και στα κοινά του Συνδέσμου μας για 23 συναπτά έτη. 

Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη τη σταδιοδρομία του κου Επιτροπάκη ως διαιτητής μπάσκετ, αλλά κι απ’ τις δράσεις του σε όλα τα διοικητικά πόστα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

Το κλίμα συγκίνησης διαδέχθηκε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός που ανακοινώθηκε, καθώς δυο συνάδελφοι-μέλη μας οι οποίοι γνωρίσθηκαν κι αγαπήθηκαν μέσω της διαιτησίας, αρραβωνιάστηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες. 

Τέλος, παρά τις προετοιμασίες των μελών του ΔΣ δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς ο χιονιάς της ημέρας εκείνης δεν επέτρεψε στους διαιτητές απ’ το «αποκλεισμένο» Αρκαλοχώρι και τις Αρχάνες (καθώς και στην πίτα που είχαμε παραγγείλει για τους καλεσμένους), να μεταβούν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη, αθλητικό πνεύμα, χωρίς κρούσματα βίας εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.