Χειρουργήθηκε με επιτυχία o Β.Κιτσούλης.Η ανακοίνωση του ΟΦΗ.


Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην μέση που υποβλήθηκε ο αρχηγός του ΟΦΗ Βασίλης Κιτσούλης που  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε καιρό τώρα. Πότε επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.Η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Μέχρι τώρα είχε ακολουθήσει θεραπεία, αλλά η κήλη δεν υποχωρούσε (καθώς είχε δισκοκήλη στην μέση), κάτι που προβλημάτιζε τους γιατρούς, που θεώρησαν,  ότι το χειρουργείο δεν μπορούσε να αποφευχθεί.

Αυτό έγινε σήμερα και πλέον  αρχηγός των "μελανολεύκων", αναρρώνει στο δωμάτιό του και όπως δείχνει στην φωτογραφία, όλα εξελίχθηκαν καλά.


Η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Περίπου 3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο φόργουορντ του ΟΦΗ Βασίλης Κιτσούλης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση.

Η επέμβαση έγινε στο «Ασκληπιείο» και πήγε πολύ καλά. Ο Κιτσούλης όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι του 2015, με αντίπαλο το Λαύριο (Σάββατο 5μμ). Σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του ΟΦΗ.

Σε κάθε περίπτωση ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή χρονιά, απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες της Α2.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.