ΔΟΠΑΦΜΑΗ | Στις 18/01 , οι απονομές και η τελετή λήξης του 4ου Μίνι τουρνουά.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2014 για αγόρια και κορίτσια σε τρεις κατηγορίες που διοργάνωσε ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. 

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 10 σύλλογοι  από την πόλη μας με  26 ομάδες με 432 αθλητές-τριες και διεξήχθησαν 86 αγώνες. 

Η διάρκεια του τουρνουά ήταν δύο μήνες περίπου. 

Σημαντικός παράγοντας στην  επιτυχή , μα πάνω από όλα ασφαλή για τα παιδιά που συμμετείχαν διοργάνωση,  ήταν η εξασφάλιση από τον οργανισμό μας ,  ιατρικής κάλυψης των αγώνων και η παρουσία επίσημων διαιτητών και κριτών σ αυτούς.

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά , καθώς και τους προπονητές τους.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία την ΑΑΗ ΟΤΑ ΑΕ, την ΕΚΑΣΚ τον ΣΥΔΚΑΚ τον ΣΥΚΚΑΚ τους ιατρούς των αγώνων ,το ΕΚΑΒ ,τους υπευθύνους των κλειστών γυμναστηρίων ΒΑΚ ,ΝΚΓΗ και Κλειστό Αλικαρνασσού  και φυσικά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. 

Η τελετή λήξης του τουρνουά και οι απονομές  πλακετών στους  συλλόγους , κυπέλλων στις πρώτες ομάδες ανά κατηγορία , μεταλλίων στην 1η  ,2η  , 3η  ομάδα  κάθε κατηγορίας και διπλωμάτων   σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θα γίνουν  την Κυριακή 18 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια.


Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και  κάθε  χαρά  και ευτυχία  για  το  νέο  χρόνο .

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.