Το φλουρί στον ΟΦΗ, που "δάγκωσε" το Λαύριο.


Σημαντική νίκη στην προσπάθεια παραμονής στην Α2 πανηγύρισε ο ο ΟΦΗ,  που έκαμψε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΒΑΚ,  την αντίσταση του Λαυρίου με 76-66, γκρεμίζοντας το απο την κορυφή,  για την 11η αγωνιστική, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του το 2015 και δείχνοντας οτι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν αξίζει αυτήν την θέση στην βαθμολογία.

Παρά την απουσία του κόσμου και παρά του οτι Κιτσούλης και Ραζής, δεν αγωνίστηκαν, η ομάδα του Φώτη Τακιανού,έπαιξε με πάθος και ψυχή, ενώ ο κόουτς διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα  στα κρίσιμα σημεία, που αντέδρασε σωστά και να σημειώσει μία νίκη που της δίνει αυτοπεποίθηση για την  συνέχεια και να επιβεβαιώνει αυτούς που λένε οτι δεν αρμόζει αυτή η θέση για τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο και σε αυτό το χρονικό διάστημα "έχτισα» μία διαφορά την οποία ήταν αδύνατο να καλύψει η ομάδα της Αττικής  και κάπως έτσι το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Απ ολους τους παίκτες πήρε το καλύτερο ο Φ.Τακιανός με τον Στυλιανού να αναδεικνυεται mvp, και τους Χάλαρη, Σταμπουλή, Μποχωρίδη και λιανό, να τον ακολουθούν.

Περιόρισαν τον Σακελαρίου, οι παίκτες του ΟΦΗ, που είδαν το Γιαννακόπουλο, να τους ταλαιπωρεί.


ΟΦΗ-Λαύριο 76-66 (κεκλεισμένων των θυρών)
Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ., Παντελίδης, Τζίμα (Μαγκανάς)
Δεκάλεπτα: 15-12, 37-28, 53-47, 76-66.

ΟΦΗ (Τακιανός): Μποχωρίδης 11, Σταμπουλής 13, Μαυρογιάννης 2, Στυλιανού 24, Λιανός 11, Κυρίτσης, Χάλαρης 15, Τρεπάλοβατς, Σκλήβας.
Λαύριο (Σερέλης): Δανάς 2, Μπρόζος 11, Χασάπης, Τσίρος 10, Μουρίκης, Σακελλαρίου 13, Παγώνης, Κεσκινίδης, Περράκης 6, Γιαννακόπουλος 20, Ψωμαδέρης, Μπένος 4.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.