Χάνδακας | Δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι.


Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί φέτος ο Χάνδακας Ηρακλείου, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, καθώς με την αλλαγή διοίκησης με οργανωμένη δουλειά μέσα κι έξω από το γήπεδο, εμφανίζει θετικά δείγματα γραφής.


Με νέο πρόεδρο τον κ.Ξενικάκη, αλλά και με παλιούς έμπειρους παράγοντες, όπως τον κ.Αλέξανδρο Νεονάκη (φώτο), τα πάντα οργανώθηκαν και μπήκαν σε μια σειρά, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Ιδιαίτερα ο κ.Νεονάκης, που τρέχει τα περισσότερα ζητήματα της ομάδας , φρόντισε και βρήκε νέα γραφεία,  ενώ οργάνωσε τις Ακαδημίες καθώς για πρώτη φορά, το τμήμα παίδων της ομάδας παρουσιάζεται συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Επίσης δημιουργήθηκε και οργανώθηκε τμήμα Γυναικών, που ήδη λειτουργεί, με σκοπό την συμμετοχή της του χρόνου στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.

Η ανδρική ομάδα παρουσιάζει κάλο αγωνιστικό πρόσωπο, η ομάδα είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις όπως πληρωμή γηπέδων προπονητών, που αποτελεί έργο του προέδρου της ομάδας.

Παράλληλα υπάρχουν μια σειρά δραστηριοτήτων που βρίσκονται "καθ οδόν", ενώ στους στόχους συμπεριλαμβάνονται, συνεργασίες και με άλλα σωματεία της πόλης.

Ο κ. Αλέξανδρος Νεονάκης σε τηλεφωνική μας επικοινωνία τόνισε οτι "όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από τον Ξενικάκη και εκεί στηρίζεται. 

Μου έκανε την πρόταση να αναλάβω, η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για κάτι που ήθελα να το κάνω χρόνια και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Είδα κι εγώ κάποια πράγματα που θα με βοηθήσουν.

Με όλους στην ομάδα έχουμε μία άλλη σχέση, γεμάτη ειλικρίνεια και το αίσθημα της φιλίας. Μπορώ να είμαι σε καθημερινή βάση δίπλα στην ομάδα, παρά τα προσωπικά προβλήματα χρόνου που αντιμετωπίζω, αλλά όποτε θεώρησαν ότι έπρεπε να συμμετέχω σε κάτι, νομίζω ότι ανταποκρίθηκα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. 

Με αυτό το σκεπτικό ασχολήθηκα και το βασικό που θέλουμε είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν άλλους κινδύνους ή πειρασμούς. 

Θα είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο, όχι μόνο στο δικό μας, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο, άλλης ομάδας ή άλλου αθλήματος. 

Σχεδιάζουμε να επανιδρύσουμε και το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ και μακάρι να έχουμε δύναμη να βοηθήσουμε και την περιοχή, αλλά και το νησί γενικότερα".

Στην φώτο : Ο κ. Νεονάκης στα νέα γραφεία της ομάδας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΑΤΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΑΡΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ.ΕΛΛΛΑΑΑ ΑΛΕΕΚΟ