Ανανέωσε ο Σάφτενααρ, αποχωρεί ο Αλίχοντζιτς.


Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ ανακοίνωσε επίσημα το Ρέθυμνο, ενω παράλληλα η διοίκηση της κρητικής ομάδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος είχε έρθει πριν από τρεις μήνες στην Κρήτη για να αντικαταστήσει τον τότε τραυματία Σάφτενααρ.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάρο Αλίχοντζιντς. Ευχαριστούμε τον Αλίχοντζιτς για την προσφορά του αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Aegean και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για ακόμα δύο χρόνια. Ο αθλητής μας απουσίαζε μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τραυματισμού και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τα μέγιστα για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ αύριο στις 15:00 το μεσημέρι στο «Μελίνα Μερκούρη».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.