ΟΦΗ | Φιλικό με Ηράκλειο αύριο. "Νυστέρι" στον Κιτσούλη ;


Μετά την ..κοπή της βασιλόπιτας, ΟΦΗ και "Ηράκλειο" συμφώνησαν να δώσουν φιλικό ματς το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η έδρα και η ώρα.Πρόβλημα με την μέση για τον αρχηγό του ΟΦΗ Β.Κιτσούλη και εξετάζεται το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης, για να ξεπεραστεί.

Φιλικό ΟΦΗ- Ηράκλειο θα έχουμε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, ανοίγοντας "ανεπίσημα' οι υποχρεώσεις των δυο ομάδων στο νέο έτος,  χωρίς να έχει γίνει γνωστή η έδρα και η ώρα.

Ο αγώνας θα είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της 10ης Ιανουαρίου με το Λαύριο (11η αγωνιστική), στο άδειο λόγω τιμωρίας ΒΑΚ ενώ στις 11/1 το "Ηράκλειο" φιλοξενεί τον Χολαργό για την 12η αγωνιστική της Β΄εθνικής.

Με προβλήματα ξεκινάει το 2015 για τον ΟΦΗ καθώς ο Βασίλης Κιτσούλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην μέση με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία και να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. 

Ο αρχηγός του ΟΦΗ έχει δυσκοκοίλη και εξετάστηκε από γιατρό με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή όπως εκανε πέρυσι ο πρώην επιθετικός του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ,  Θ.Παπάζογλου, που είχε  ανάλογο πρόβλημα,ο οποίος  δεν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή (τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για ένα δίμηνο περίπου) και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει και τώρα ο Κιτσούλης τον ίδιο δρόμο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.