ΣΥΔΚΑΚ | Εξετάσεις Δεκεμβρίου στους διαιτητές.


Την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ πριν τα Χριστούγεννα), πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πλέον εξετάσεις για όλους τους εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου Διατητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου στην επίσημη ιστοσελίδα της sudkak.com. 

Οι δοκιμασίες έλαβαν χώρα σε Ηράκλειο και Χανιά και οι διαιτητές εξετάσθηκαν στο τεστ φυσικής κατάστασης της FIBA, καθώς και σε γραπτές εξετάσεις με θέματα επί του κανονισμού καλαθοσφαίρισης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα μηχανικής διαιτησίας απ’ τον υπεύθυνο Περιφέρειας της ΟΔΚΕ κο Μιχάλη Μαχαιριανάκη, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με την έμφαση και παραστατικότητα που διακρίνουν τις παρουσιάσεις του.

Τα μηνύματα των εξετάσεων ήταν ιδιαίτερα θετικά για την πλειοψηφία των διαιτητών, ωστόσο γι’ αυτούς που απέτυχαν θα υπάρξει επαναληπτική δοκιμασία σε 1½ περίπου μήνα όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διαιτητές για την προσπάθεια τους.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου  θα συνεχίσει με αστείρευτη όρεξη τις ενέργειες του για επιμόρφωση και βελτίωση της αγωνιστικής δυνατότητας των μελών του (πραγματοποιώντας τακτικές συγκεντρώσεις, σεμινάρια κι εξετάσεις), έτσι ώστε να διατηρηθεί η κρητική διαιτησία σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: "sudkak.com".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΔΚΑΚ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ=ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΦΥΡΑΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ?