Με επιτυχία το “1st Family Practice Training”, του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.


Εκμεταλλευόμενοι την "νεκρή περίοδο" αγωνιστικής δράσης , οι άνθρωποι της ομάδας της Ιεράπετρας, πραγματοποίησαν την τελευταία εβδομάδα του έτους μία σειρά δράσεων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων του, ενισχύοντας το θετικό κλίμα που υπάρχει στις Ακαδημίες, του συλλόγου της "νύφης του Λιβυκού".

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ιεράπετρας στην επίσημη σελίδα της (ierapetrabc.gr), αναφέρει..


Σε πλήρη δράση το Τμήμα Νεανίδων του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ! Τα κορίτσια του συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση της Προπονήτριας και Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής Μαρίας Δεδελετάκη, εκμεταλευτηκαν την περίοδο των διακοπών συμμετέχοντας σε μία σειρά δράσεων με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος, ενισχύοντας το θετικό κλίμα που προήλθε απο τις τελευταιες καλές εμφανίσεις των κοριτσιών που αν και μικρότερες ηλικιακά συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των Νεανίδων. Συγκεκριμένα:

- Πραγματοποιήθηκε μία ενημερωτική συνάντηση γονέων με καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τμήμα.  

- Η ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με το τμήμα Παμπαιδων Α' του συλλόγου μας θέλοντας να διατηρήσει την αγωνιστική της κατάσταση

- Μοιράστηκαν ειδικά φυλλάδια με διατροφικές συμβουλές για γονείς και αθλήτριες.

- Πραγματοποιήθηκε προπόνηση aerobic (φώτο) με την γυμνάστρια κ. Πετράκη, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της.

Ενώ σε άλλη ανακοίνωση της η Ιεράπετρα αναφέρει πότε θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις στα αγωνιστικά τμήματα.

"Σας ενημερώνουμε ότι η επανέναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών μας θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 16:00-18:00".

Πηγη: ierapetrabc.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.