Τι έκαναν οι Κρητικές στο 30o Τουρνουά Χριστουγέννων,στον Κολινδρό.


Με ..οκταμελή αντιπροσωπεία, (οι έξι αθλήτριες αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών), εκπροσωπήθηκε η Κρήτη στο 30o Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων, στον Κολινδρό. Δυο προπονήτριες και έξι κορίτσια κράτησαν ψηλά την σημαία της Κρήτης.Τα στατιστικά των εκπροσώπων μας.

Στην φωτογραφία : "Τα έξι κορίτσια και η προπονήτρια κ. Φρόσω Δημητρουλάκη (απο εκεί η σχετική φώτο)".

Και οι έξι αθλήτριες της ΕΚΑΣΚ, είχαν εξαιρετική παρουσία και το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει τους πόντους που σημείωσαν συνολικά στο τουρνουά.

Ονοματεπώνυμο
Ομάδα
Ετ.Γενν.
Ομάδα Τουρνουά
Πόντοι
Κριμιλή Ιωάννα
Εργοτέλης
2001
Ερατώ
26
Σεμερτζάκη Μαρία
Εργοτέλης
2001
Κλειώ
15
Φραγκιουδάκη Ρένια
ΟΑΧ
2000
Ερατώ
14
Παπαμαρκάκη Βάσια
ΟΦΗ
2001
Κλειώ
15
Δανδουλάκη  Αλεξ.
Ηρόδοτος
2000
Τερψιχόρη
16
Παναρετάκη Κατερίνα
Αρκάδι
2000
Θάλεια
7

Ενδιαφέρουν κι αυτά:

Στο τουρνουά συμμετείχε η Νομαρχιακή προπονήτρια Κρήτης, η καταξιωμένη κ.Φρόσω Δημητρουλάκη που ήταν και προπονήτρια  της επίλεκτης ομάδας Τερψιχόρης/Αθηνάς, σημειώνοντας δυο νίκες και μια ήττα στον πόντο, απο την άλλη εκπρόσωπο της Κρήτης την Μένια Δροστοτάκη, (αθλήτρια του Π.Φαλήρου και προπονήτρια των κορασίδων της ίδιας ομάδας), που  ήταν και προπονήτρια  της επίλεκτης ομάδας  Ηρα/Κλειώ , που σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

* Η Κριμιλή του Εργοτέλη (που κατατάχθηκε στην κορυφαία πεντάδα των αγώνων) και η Φραγκιουδάκη του ΟΑΧ, σκόραραν σε όλους τους αγώνες.

* Τους περισσότερους πόντους σ ένα αγώνα σημείωσαν η Κριμιλή (Εργοτέλη) και Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), απο 13.

*Η Φραγκιουδάκη, Δανδουλάκη και Παναρετάκη, γεννήθηκαν το 2000, ενώ οι Σεμερτζάκη, Κριμιλή και Παπαμαρκάκη, ένα χρόνο αργότερα (2001).

* Με επιβεβαίωση απο τον κ.Μ.Δασκαλάκη, οι έξι αθλήτριες που κλήθηκαν στο τουρνουά, αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών, καθώς συνήθως η Κρήτη είχε απο 2-4 μέλη να την εκπροσωπούν.


** Το kritikobasket.gr, ευχαριστεί θερμά την πρώην αθλήτρια του Ηροδότου και τώρα του Π.Φαλήρου, (προπονήτρια της ομάδας Ηρα/Κλειώ) κ. Μένια Δροσοτάκη, για το φωτογραφικό υλικό των αγώνων.

Φώτο : "Φρόσω Δημητρουλάκη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.