Πρώτη (φιλική) νίκη για το 2015, για τον ΟΦΗ.


Στο πρώτη του εμφάνιση στα παρκέ για το 2015, ο ΟΦΗ, επικράτησε το Σάββατο (03/01), στο ΒΑΚ, του ανταγωνιστικού Ηράκλειο με 79-62, χωρίς τον τραυματία Κιτσούλη αλλά και τον Λιανό (απουσία-έκπληξη ;), ενώ σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, τα προβλήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ...φαίνεται εμφανίσθηκαν και στον μπασκετικό ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Ηράκλειο στο ΒΑΚ με 79-62, σ ενα πολύ δυνατό τεστ, χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων. 

Το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα, με τους δύο προπονητές να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα και σχήματα και φυσικά για τους "μελανόλευκους", αλλά και τους "μπλέ" ήταν  ένα ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον πρώτο επίσημο αγώνα του 2015 με αντίπαλο το Λαύριο  στο κρίσιμο εντός έδρας ματς της 10ης Ιανουαρίου, (11η αγωνιστική),  στο άδειο λόγω τιμωρίας ΒΑΚ.

Το Ηράκλειο αντίθετα την επόμενη μέρα (11 Ιανουαρίου), φιλοξενεί τον Χολαργό για την 12η αγωνιστική της Β΄εθνικής.

Τα δεκάλεπτα του φιλικού: 16-16, 41-30 (ημίχ.), 60-45, 79-62.

Από τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε ο  τραυματίας Βασίλης Κιτσούλης, που έδωσε το παρών, ενώ απουσίαζε ο έμπειρος φόργουορντ Λιανός, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Νέας Κρήτης", ενώ το gentikoule.gr,  αναφέρει οτι ο Λιανός  αισθανόταν ενοχλήσεις και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

 Εκείνος που πρέπει να είναι ευχαριστημένος, ωστόσο, είναι ο Βασίλης Ράλλης, ο οποίος είδε να επιστρέφουν στη δράση οι τραυματίες Παπαδάκης, Πετράκης, Τσερκιτσόγλου και Μπόγδανος. Απουσίαζε, ωστόσο, ο Πάλλης, ο οποίος είναι κλινήρης.


Το σίγουρο όμως που προβληματίζει την ομάδα του Φώτη Τακιανού, είναι το οικονομικό, καθώς όπως αναφέρει στην συνέχεια το ρεπορτάζ της "Νέας Κρήτης", οι πληρωμές είναι δύο μήνες πίσω με αποτέλεσμα να υπάρχει αναβρασμός και γκρίνια. 

Η διοίκηση υποσχέθηκε, πάντως, ότι ως  τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ζητώντας πίστωση χρόνου από τους αθλητές. 

Εκείνοι έκαναν δεχτό το αίτημα, θα κάνουν λίγο υπομονή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον σε περίπτωση που υπάρξει νέα καθυστέρηση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.