Να "εξαργυρώσει", το διπλό του Π.Φαλήρου, θέλει το Αρκάδι.


Να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη θέλει το ΟΚΑ Αρκάδι Να διευρύνει το σερί των καλών εμφανίσεων αναζητά το ΟΚΑ Αρκάδι που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.Επιστροφή της Πολοπετράκη ;

Στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα επικρατεί ικανοποίηση από το μεγάλο «2» της προηγούμενης αγωνιστικής εναντίον του Παλαιού Φαλήρου αλλά ο κόουτς, Κώστας Πλευράκης γνωρίζει ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους τη νίκη και να επικεντρωθούν στο επόμενο ματς με τον Άρη Πετρούπολης.

 Όπως όλοι γνωρίζουν το ΟΚΑ Αρκάδι αποτελείται κυρίως από αθλήτριες άπειρες λόγω της ηλικίας τους. Αυτό είναι το σημείο που έχει εστιάσει ο προπονητής τους αφού η αντίδραση τους μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ευτυχώς για τον έμπειρο τεχνικό, Κώστα Πλευράκη, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, έχοντας όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του για την προετοιμασία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα. 

Ακόμη μία ενίσχυση αναμένεται να έχει από αυτή την αγωνιστική η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, με την Ελένη Πολοπετράκη να περιμένει το δελτίο της για να ντυθεί ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Πηγή: "ο.κ.α. Αρκάδι Ρεθύμνου"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.