Εργοτέλης-ΟΦΗ | Συλλυπητήρια για Μανώλη Σταυρουλάκη.

Βαρύ είναι το πένθος σήμερα στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Εργοτέλη, Μανόλης Σταυρουλάκης. Επί των ημερών του στην προεδρία, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Εργοτέλη πραγματοποίησε πολλές δραστηριότητες και φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Κρήτης.Με ανακοίνωσή του, η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια. Συλλυπητήρια απο τον ΟΦΗ
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί, στο χωριό καταγωγής του, στο Βενεράτο.

Η επιτροπή μπάσκετ του  “Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ”, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ, του επί σειρά ετών προέδρου των παλαιμάχων ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Ήταν πάντα κοντά και στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας και με το ήθος και το έργο του δίδαξε και παραδειγμάτισε πολλούς νεώτερους αθλητές. Θα είσαι πάντα στη καρδιά μας και στη σκέψη μας.
              
Καλό ταξίδι Μανώλη .....


                                                 Με εκτίμηση,
                                        Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Με συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, αλλά και του ΟΦΗ, Μανόλη Σταυρουλάκη. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Κυριακή στις 11π.μ στο Βενεράτο.
Aντιπροσωπεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παραστεί στην κηδεία.

Ο Εργοτέλης της περιόδου 1966-67, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Ορθιοι (από αριστερά): Ζουράρης, Τζανής, Ζερβός, Πολυχρονάκης, Ψυλλάκης, Θωμάκος.
 Καθισμένοι (από αριστερά): Θεοδωράκης, Σκανδαλάκης, Παπαδόπουλος, Καρνής, Σταυρουλάκης.
Κάτω: «Μας έκρυβαν σε διάφορα χωριά για να μη μας βρουν και χαλάσει η μετεγγραφή», έλεγε ο Μανόλης Σταυρουλάκης στην enet.gr.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.