Στοπ στο σερί με εντός έδρας ήττα για τον Ηρόδοτο.


Δεν τα κατάφερε ο Ηρόδοτος να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών, αφού ηττήθηκε άνετα απο το Σπόρτιγκ με 55-76, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της τρίτης Εθνικής.

Η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη, με  κεκτημένη ταχύτητα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του, είχε άριστη ψυχολογία ώστε να δαμάσει τους σκληροτράχηλους Πατησιώτες που είχαν πριν απο το μεταξύ τους ματς,  μόλις μια παραπάνω νίκη από τον Ηρόδοτο.

Ωστόσο στο παρκέ αποδείχτηκε οτι οι φιλοξενούμενοι έκαναν.... μια ωραία απογευματινή βόλτα στην όμορφη Κρήτη,με την ομάδα των Πατησίων να παίρνει το παιχνίδι... από το ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 27-45 και τον Ηρόδοτο να προβάλει αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο (18-21). 

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του Παπαδάτου να μη δυσκολεύονται να διατηρήσουν το ευρύ αυτό προβάδισμά τους, και το τελικό σκορ να είναι 55-76, καθώς στην τελευταία περίοδο θέλησαν να τελειώσουν το ματς εμφατικά.

Ηρόδοτος – Σπόρτιγκ 55-76
Δεκάλεπτα: 18-21, 27-45 (ημίχ), 38-66, 55-76
Διαιτητές: Σιμητόπουλος-Αγραφιώτης

Ηρόδοτος (Δημητριάδης): Τσαμπής, Αντωνιάδης, Μαϊστρέλης 5(1), Χρυσής 13, Καρλάφτης, Γρύλλης 17(3), Παρδακάς 3(1), Μητρόπαπας, Βαρνάβας 11, Χωματάς, Μαυρόπουλος 6, Χαρατσής
Σπόρτιγκ (Παπαδάτος): Σημαιόπουλος 6, Βαθρακοκοίλης 5, Ηλιάδης 9(1), Μπαλαμπάνης, Μητσόπουλος 12(2), Πασπαλάς, Παπαβασιλείου, Χαρακτινός 15(4), Πρόγκας, Πλουτένσκι 8(1), Φιλιππόπουλος 11, Τσαπρούνης 10(1)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.