Η Έντονη Διαμαρτυρία της Ακαδημίας Ρεθύμνου.


Την Κυριακή η Ακαδημία Ρεθύμνου φιλοξενήθηκε στην Αλικαρνασσό απο τον Ηρόδοτο,  στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, και γνώρισε την ήττα με σκορ 83-751, Η ομάδα Ρεθύμνου , με δημοσίευσή της μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα την κοινοποίησε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, εξέφρασε την διαμαρτυρία της για την διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Ανακοίνωση – επιστολή Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, γίναμε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος από τους κ.κ. Ουσταμπασίδη, Γκαμήλη. Είναι η πρώτη φορά και ευχόμαστε να είναι η τελευταία που εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την άνιση αντιμετώπιση της ομάδας μας. 

Δεν ζητάμε, αλλά απαιτούμε ίση μεταχείριση της ομάδας μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Σας αποστέλλουμε το σχετικό βίντεο με τις επίμαχες φάσεις και σας παρακαλούμε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για την παρακολούθησή του.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα μεριμνήσετε για να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες."

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Ακαδημίας Ρεθύμνου.


(Γιατί εμείς μάθαμε να μιλάμε με ντοκουμέντα...Και για όλους εσάς που ρίχνετε λάσπη στο πρόσωπο του προπονητή μας η σιωπή μας προς απαντησή σας...Το κεφάλι μας θα το χουμε πάντα ψηλά και καθαρό...)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ=Α.ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ Β.ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχουν καλομαθει απο περυσι εκει στο Ρεθυμνο.Δεν πειραζει να καταλαβουν πως ειναι να εισαι και στην αλλη πλευρα.