Συνεχίζει νικηφόρα την πορεία του ο Κύδων.


Το εμπόδιο του "κακού του δαίμονα" (εκεί που είχε χάσει τα δυο τελευταία χρόνια), ξεπέρασε ο Κύδων, που στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου των Ανδρών ΕΚΑΣΚ, επικράτησε στις Μοίρες της Μεσαράς με το εμφατικό 49-68.

Το συγκρότημα του Κ.Σδράκα, χρησιμοποίησε το δυνατό του όπλο τους ψηλούς, καθώς έβαλε την μπάλα κάτω απο την ρακέτα εκμεταλευόμενη την αδυναμία των γηπεδούχων στο τομέα αυτό και μετά το δεκάλεπτο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του, διατηρώντας τον μέχρι τέλους, παίρνοντας την επιβλητική νίκη.

Κορυφαίος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Π.Τσαμπάς, ενώ απο κοντά και ο Λιονάκης. 

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του νεαρού Ηρακλειώτη Κωλαρετάκη, για πρώτη φορά φέτος.

Από τους γηπεδούχους, "διψασμένος" για μπάσκετ γύρισε ο Κατσαμπρακάκης που σημείωσε 21 πόντους.

Μεσαρά- Κύδων 49-64
Δεκάλεπτα: 09-14, 19-38 (ημίχ.), 39-50, 49-68.

Μεσαρά (Δ.Νασούφης ): Παπαγρηγορίου, Χαλκιαδάκης 2, Δαριβιανάκης Διογ. 8(1), Καμπιτάκης, Κολουτζάκης 7, Κατσαμπρακάκης, 21(5), Δαγαλάκης 3(1), Δαραμούσκας 1, Χαραλαμπάκης, Δαριβιανάκης Μ., Κτιστάκης 2, Στεφανουδάκης 4.
Κύδων (Κ.Σδράκας):Βλαχάκης 3(1), Σταμούλος 3, Αλεξίου 11(1), Παπαμαστοράκης 6(1), Θεριάκης, Πούρος, Μπερτίδης 3(1), Κατσαμάνης, Κολαρετάκης 2, Αδοντακης 7, Λιονάκης 14, Τσαμπάς 19.
.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδυναμία στην γραμμή των ψηλών η Μεσσαρά;;; Χάρη σε 2 άτομα σε κάθε ματς (και ένα παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι) πάντα την κάνουν την πιο αδύναμη ομάδα πάνω στο παρκέ. 5 φάουλ οι Κατσαπρακακης, Κολουτζακης, Στεφανουδάκης κ ενώ η διαφορά είχε πέσει από το -19 στο -10 (και με τον Δαγαλακη εκτός λόγο τραυματισμού κατά την διάρκεια του αγώνα).
Υ.Γ.1 Να τα γράφετε όλα εκεί στο kritikobasket.
Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια για τις "ικανότητες" των διαιτητών της ΕΚΑΣΚ.