Φ. Τακιανός | " Θολώνει το μυαλό των παικτών μου στην πίεση".


Ο Φώτης Τακιανός έδειξε δυσαρεστημένος απο συμπεριφορά των παικτών του,  ιδιαίτερα στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα με το Παγκράτι όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου. 

Εμείς καταθέτοντας την προσωπική μας άποψη, πιστεύουμε οτι και ο ίδιος δεν είναι πλέον άμοιρος ευθυνών καθώς και από την δική του πλευρά έχει δείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά ανάλογες καταστάσεις που έχουν συμβεί όχι μόνο φέτος , αλλά και σε περσινά, αλλά και προπέρσινα ματς του ΟΦΗ και με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα να φέρνει και τον ίδιο σε δύσκολη θέση, παρά το ότι στηρίζεται από την διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο Φ. Τακιανός τόνισε:

"Ολόκληρο το παιχνίδι κρίθηκε σε τρεις φάσεις στις οποίες έχει γίνει το ανάποδο από αυτό που ζητάμε. Είναι απίστευτο να γίνεται φάουλ στην προσπάθεια για τρίποντο και να μην έχει δοθεί εντολή για φάουλ. 

Η επόμενη επίθεση γίνεται και ενώ έχουμε όλο τον χρόνο, δίνω εντολή να ξεκινήσουμε την επίθεση στα 5’’ και αυτή ξεκινάει στα 12’’. 

Η επίθεση γίνεται και ο αντίπαλος έχει δώδεκα δευτερόλεπτα. Είναι απίστευτη η μη αντίδραση των παικτών. Στην τελευταία επίθεση, η εντολή είναι να κλειστούμε μέσα στην ρακέτα και ξαφνικά αφήνουμε τον Κουτρούλια κάτω από το καλάθι μας. 

Είναι μάταιο να αναφερθώ το τι έγινε στα προηγούμενα 39 λεπτά. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Αυτή η πίεση τους θολώνει το μυαλό. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AN ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1-ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΤΑΚΙΑΝΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΑΜΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ