ΣΥΔΚΑΚ | Ενημερώνει προπονητές και σωματεία για τις πρόσφατες αλλαγές κανονισμών.


Ο Σύνδεσμος μας, εκτός απ’ την ανάδειξη κι εκπαίδευση των διαιτητών – μελών του, έχει εφαρμόσει εδώ και χρόνια το θεσμό της ενημέρωσης όλων των παραγόντων του μπάσκετ, διοργανώνοντας παγκρήτια σεμινάρια κι επιμορφωτικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια προπονήσεων των ομάδων. 

Φωτογραφίες απο την ενημέρωση στον ΣΕΠΚ Κρήτης στους προπονητές που παρευρέθησαν.



Στα πλαίσια τόσο της δικής μας προσπάθειας, όσο κι αυτής που έχει ξεκινήσει το τοπικό γραφείο του ΣΕΠΚ (με την καθοδήγηση του Προέδρου του κου Γ. Μακράκη), πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2014 επιμορφωτική συγκέντρωση των προπονητών μπάσκετ της Κρήτης, απ’ τον διαιτητή κο Γ. Βαλούρδο, με σκοπό την ενημέρωση των μελών του σε θέματα κανονισμών καλαθοσφαίρισης. 

Μ’ αυτόν τον τρόπο ενημερώθηκαν υπεύθυνα οι προπονητές της Κρήτης για τις νέες τροποποιήσεις των κανονισμών που ισχύουν απ’ την 1/10/2014 κι επίσης είχαν την ευκαιρία να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες έχουν προκύψει απ’ την εμπειρία τους στους αγωνιστικούς χώρους. 

Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι, η αναλυτική κι ομοιόμορφη πληροφόρηση όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα μας είναι απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες.
Συνεχίζοντας λοιπόν την προσπάθεια αυτή, με μεγάλη μας χαρά παροτρύνουμε της ομάδες της Κρήτης να μας προσκαλέσουν για να μεταβούμε σε προπόνηση-συγκέντρωση των τμημάτων τους, χωρίς καμιά επιβάρυνση, ούτως ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη τους για θέματα που αφορούν στον κανονισμό παιδιάς, στην ερμηνεία του, αλλά και στις πρόσφατες αλλαγές. 

Όσοι επιθυμούν θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το Προεδρείο του Συνδέσμου μας ούτως ώστε να ρυθμιστεί η ώρα κι ο χώρος εκπαίδευσης κάθε ομάδας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.