ΟΦΗ | Χορηγός η μπουτίκ του ΟΦΗ, στην ομάδα μπάσκετ.


Η μπουτίκ του ΟΦΗ (official store) θα είναι μεταξύ των χορηγών της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς προμήθευσε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο με φούτερ και φόρμα, για τις εκτός έδρας αποστολές της ομάδας. Video: Γούναρης - Μούκας σε δηλώσεις τους για τον επόμενο αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ- ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η αγ. 01/11/2014 17.00 Π ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)


Μάλιστα την Παρασκευή το μεσημέρι οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ πήγαν στην μπουτίκ και προμηθεύτηκαν το αθλητικό υλικό το οποίο και θα εγκαινιάσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό (5μμ). 

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ευχαριστεί τα μέλη της μπουτίκ του ΟΦΗ, για την προσφορά τους στο τμήμα μπάσκετ και γενικότερα στο σύλλογο.

Στα αγωνιστικά ο Φώτης Τακιανός κόντρα στον Εθνικό, περιμένει απο τους αθλητές του να δείξουν ανάλογη εικόνα με αυτή που έδειξαν με την Καβάλα και να πετύχουν την τρίτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ.


Φωτογραφίες απ την επίσκεψη των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στην μπουτίκ της ομάδας.



Γούναρης - Μούκας σε δηλώσεις τους για τον επόμενο αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ- ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η αγ. 01/11/2014 17.00 Π ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.