Α1 | Δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος.


Ο Πανιώνιος βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε πως δεν του χορήγησε πιστοποιητικό.Η ΕΟΚ ξεκαθαρίζει πως ουδεμία ανάμειξη έχει με τις αποφάσεις της ΕΕΑ.Καβάλα και Ιωνικός Νικαίας τηρούν στάση αναμονής για το που ακριβώς θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.

Η Επιτροπή συνεδρίασε την Δευτέρα (22/9) και η απόφασή της  μόνο καλή δεν είναι για τον Ιστορικό, οποίος δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 της νέας σεζόν, καθώς δεν του δόθηκε παράταση από την ΕΕΑ για να παρουσιάσει τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να πάρει πιστοποιητικό.

Αντιθέτως, χορηγήθηκε πιστοποιητικό στην  ΑΕΚ, όπως ήδη ήταν γνωστό, αλλά και στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.

(α) H Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
– ΚΑΕ ΑΕΚ
– ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

(β) Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ
(α) Άδεια 69Α για απόκτηση μετοχών.

– ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
H Επιτροπή χορήγησε στον Μέγκλα Χρήστο άδεια για την απόκτηση ποσοστού 99% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για την Δευτέρα 29.09.2014 και ώρα 12:00 μ.μ».

Πηγή: "superbasket.gr".

EOK | Ανακοίνωση : Ουδεμία ανάμειξη έχει η ΕΟΚ με τις αποφάσεις της ΕΕΑ.


Η ΕΟΚ ξεκαθαρίζει πως ουδεμία ανάμειξη έχει με τις αποφάσεις της ΕΕΑ.

Η ΕΕΑ είναι μια ανεξάρτητη αρχή και παίρνει τις δικές αποφάσεις. Ζητούμε να σταματήσει η με δεξιοτεχνία προσπάθεια εμπλοκής μας στην υπόθεση αυτή και μετάθεσης των ευθυνών, αφού είναι γνωστό σε όλους, ποιοι έχουν την ευθύνη για τις εξελίξεις αυτές. Επιτέλους, οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.