Εφήβων | Ξεκίνησε με το "δεξί" το Ηράκλειο (ΝΕΟ).


Ο πρώτος αγώνας της  σεζόν για την ομάδα του Ηρακλείου, στέφθηκε με επιτυχία εναντίον του Ρέθυμνο BC,  καθώς επικράτησε στο Ρέθυμνο με 58-71, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με ένταση και τεχνικές ποινές.

Όπως αναφέρουν καλά διασταυρωμένες πηγές το παιχνίδι  είχε πολύ ένταση και σημειώθηκαν πολλές τεχνικές ποινές , άλλα και φάουλ, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τους γηπεδούχους να έχουν τα περισσότερα παράπονα.

Συγκεκριμένα  αποβλήθηκαν με φάουλ πολλοί βασικοί παίκτες του, όταν βρισκόταν μπροστά το Ρέθυμνο, ενώ σε ένα γενικά σκληρό παιχνίδι  τα φουλ  ήταν 38-22 (υπέρ του Ηράκλειο, στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, σύμφωνα με τους γηπεδούχους) και η διαιτησία κατά γενική ομολογία και από τις δυο πλευρές, δεν στάθηκε στο ύψος της.

Το Ρέθυμνο εξετάζει για περαιτέρω ενέργειες.



Ρέθυμνο BC-Ηράκλειο 58-71
Διαιτητές : Είχαν οριστεί κατά τον ΣΥΔΚΑΚ οι Θεοδωράκης Στάθης Καθαράκης Βασίλης

Ηράκλειο (Μ.Σηφομιχελάκης): Θεοδωρίδης 23, Σπυριδάκης 21 (1), Πρωτογεράκης Μάριος 6, Πεδιαδιτάκης 10, Γεωργόπουλος Β. 1, Λυρώνης 5, Στιβακτάκης, Καβάσαλης 2, Στρατάκης, Γεωργόπουλος Μ. 3(1).

Ρέθυμνο BC (Μακρής): Πατάτας 11(1), Ζερβουδάκης 3, Λιοδάκης 7, Μπιρλιράκης, Χρηστουλάκης 1, Τζαγκαράκης 6, Καλαϊτζάκης 4, Παναρετάκης 10, Ψαρουδάκης 9, Κατσαούνης Ζαμπετάκης 2, Καλαϊτζάκης Σ. 5(1).



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΑΓΟΡ ήταν ιδιαίτερα προκλητική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης προς τους διατητες και την ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ κάτι που δεν αρμόζει σε ομάδα Α1.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα του Ρεθύμνου ήταν αρκετά προκλητική σε όλη την διάρκεια του αγωνα.Επιπλέον η διαιτησία ήταν ο,τι χειρότερο έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια με ανύπαρκτα φάουλ και με ακραίες αποφάσεις!