ΟΦΗ | Ανανεωμένος και φιλόδοξος στην “πρώτη”.Κρόλο αντι Βούλετιτς.


Ανανεωμένος και φιλόδοξος ξεκίνησε την χρονιά ο μπασκετικός ΟΦΗ, με την πρώτη προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου έδωσαν το παρών τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και ο προπονητής του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός με τον συνεργάτη του, Μιχάλη Κασικτσόγλου.Δύο έφηβοι στους άνδρες του ΟΦΗ.

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ βρέθηκαν οι Βασίλης Κιτσούλης, Γιάννης Λιανός,Χριστόφορος Ραζής,Νίκος Στυλλιανού, Γιώργος Μαυρογιάννης, Γιάννης Σταμπουλής, Νίκος Μποχωρίδης, Στέλλιος Χάλαρης, Αντώνης Σκλήβας και Γιούσι Κυρίτσης.

Ο νέος ΟΦΗ έχει κάθε δικαίωμα να έχει υψηλούς στόχους την νέα σεζόν.

Το ρόστερ δεν έχει “κλείσει”, αφού σίγουρα θα αναζητηθεί ένας κοινοτικός για την θέση 5.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Σέρβο Ντούσαν Βούλετιτς ο Φώτης Τακιανός αναζητάει τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του βασικού σέντερ της ομάδας του ΟΦΗ, την οποία πέρυσι κατείχε ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς.

Πρώτος στόχος του Φώτη Τακιανού είναι ο Κροάτης “γίγαντας” Ιβάν Κρόλο.

Ο ύψους 2,15 σέντερ την σεζόν 2013-2014 αγωνιζόταν στον Απόλλων Πάτρας γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να βοηθήσει.

Δύο έφηβοι στους άνδρες του ΟΦΗ.


Δυο παιδιά απο το εφηβικό του ΟΦΗ μετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, που ξεκίνησε την Πέμπτη. Ο λόγος για τον Μάνο Τζουλάκη και τον Γιώργο Ζερβουδάκη, οι οποίοι μετέχουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Φώτης Τακιανός περιμένει τη Δευτέρα την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, αλλά κυρίως του Κυπέλλου Ελλάδος, προκειμένου να καταρτίσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του ΟΦΗ.

Στα μεταγραφικά ο ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας στην πρώτη συγκέντρωση, περιμένει ακόμη την απόκτηση ενός κοινοτικού σέντερ, ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο και για μια μεταγραφή στις θέσεις των γκάρντ.

Τέλος, άνθρωπος του ΟΦΗ θα βρεθεί την Δευτέρα στην κλήρωση που θα γίνει στις 12μμ στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (B. Aλεξάνδρου 2) αίθουσα «ΙLISSOS» στην Αθήνα.

omilitis.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.