Ρέθυμνο Aegean | Ανεπίσημη "πρώτη".Πήρε την άδεια απο την Ε.Ε.Α.


Την πρώτη ανεπίσημη προπόνηση πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Aegean στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη. Όλοι οι παίκτες ήταν «παρών» εκτός από τους Σκουρτόπουλο (Εθνική Ελλάδας), Φαγιέ (Εθνική Σενεγάλης) και Τζέϊ-Τζέϊ Μουρ (άφιξη τέλος του μήνα). 
Επίσης, ο Βίνσεντ Κάουνσιλ αφίχθη σήμερα το απόγευμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχει στην προπόνηση για να ξεκουραστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι. 

Η πρώτη προπόνηση περιείχε μία πρώτη γνωριμία με το προσωπικό, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Ο Πρόεδρος της ομάδας, Ηρακλής Μανουκαράκης μάζεψε όλους τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή σεζόν, με υγεία και ομαδικό πνεύμα. Ο τεχνικός Διευθυντής κ. Τάσος Τριαντάφυλλος, με την σειρά του, συνέστησε την προσοχή των παικτών στην ομαδικότητα και στην αγάπη που θα λάβουν από τους Ρεθυμνιώτες φίλαθλους, με την προϋπόθεση να μπορέσουν να εξαργυρώσουν αυτή την αγάπη μέσα στο γήπεδο.

Πήρε άδεια το Ρέθυμνο.

Η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου αλλά και οι ΚΑΕ ΚΑΟ Δράμας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήραν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά την σημερινή(21/8) συνεδρίαση της .Η επιτροπή έκρινε πως οι φάκελοι των τριών ΚΑΕ ήταν πλήρης και χορήγησε κανονικά την άδεια συμμετοχής για την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα μπάσκετ  της Α1,που αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.