ΟΦΗ | Ο Μ.Κασικτσόγλου βοηθός του Τακιανού.


Oπως είχαμε αναφέρει πρώτοι (πατήστε εδώ), ο συνεργάτης του Φώτη Τακιανού, στον πάγκο της "ασπρόμαυρης" ομάδας, θα είναι ο περυσινός προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΟΑ Χανίων, Μιχάλης Καστκτσόγλου. Σενάρια για Σ.Τζουγκαράκη και ΟΦΗ
«Μια ομάδα "χτίζεται" πρώτα έξω από τις τέσσερις γραμμές και μετά εντός αγωνιστικού χώρου.Ο ΟΦΗ προχωρά με προσεκτικά βήματα στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, γεμίζοντας ποιοτικά τις γραμμές του. Όλες τις γραμμές. Έτσι η επιτροπή μπάσκετ και ο Φ.Tακιανός, φρόντισαν αμέσως να γεμίσουν το κενό, που άφησε ο Γιώργος Γωνιωτάκης, βάζοντας στην μηχανή τους το προπονητή του ΟΑΧ πέρυσι και του Ηρακλή παλαιότερα Μιχάλη Κασικτσόγλου.

Ο νεαρός Βορειοελλαδίτης τεχνικός, δέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ και ενημέρωσε τον ΟΑΧ  για το μέλλον του, την περασμένη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικό όπως αναφέρει το  basketblog.gr ο ΟΦΗ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση στον 22χρονο σέντερ Σάββα Τσουγκαράκη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ούτε μία…ούτε δυο αλλά πάνω από μισή ντουζίνα ομάδες είναι αυτές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Σάββα Τζουγκαράκη (2,08) ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο «hot» ψηλούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά…με το είδος των ικανών σέντερ να αρχίζει να σπανίζει καθώς σχεδόν η μίση Ελλάδα ψάχνει για ικανούς ψηλούς.

Ο ίδιος ο Χανιώτης σέντερ δεν δείχνει να βιάζεται να αποφασίσει καθώς όπως και ο ίδιος αναφέρει μπορεί να τον τιμούν οι προτάσεις του Αετού, του ΟΦΗ, του Παγκρατίου, του Λαυρίου, του Παπάγου από το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και άλλων ομάδων αλλά ο ίδιος με την παρουσία που είχε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 με τον Ηλυσιακό, τον κάνει να στρέφει το βλέμμα του εκ νέου προς την μεγάλη κατηγορία.

Έτσι, στο περσινό πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους» είχε 22 συμμετοχές με 1,8 πόντους κατά μέσο όρο με κορυφαία του στιγμή να αποτελούν οι 12 πόντοι (4/4 δίποντα, 4/5 βολές και 5 ριμπάουντ) που πέτυχε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με αντιπάλους όπως οι Λάσμε, Γκιστ και Μαυροκεφαλίδης.

- See more at: http://www.basketblog.gr.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.