ΟΦΗ | Προβάρει τα "ασπρόμαυρα", ο Ν. Μποχωρίδης .


Την φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει τη νέα σαιζόν ο Νίκος Μποχωρίδης (αδερφός του Λευτέρη, που εντυπωσίασε με την Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό Νέων ανδρών ),  αποτελώντας ένα σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Θέλει Θεοδωράκο, περιμένει Κιτσούλη. Αποκλειστικό: Ποιος ο βοηθός του Φ.Τακιανού.
Ο 25χρονος γκαρντ προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τους Ίκαρους Σερρών όπου είχε 8.6 πόντους – 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Στο παρελθόν έχει παίξει Άρη, στον Πιερικό Αρχέλαο, στον Αίαντα Ευόσμου, στον Αετό Κιλκίς, στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τον Μακεδονικό.

Ο Νίκος Μποχωρίδης τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του Φώτη Τακιανού με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την συμφωνία του με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ είναι αδερφός του Λευτέρη Μποχωρίδη,  του διεθνούς γκαρντ που βρίσκεται στο Ηράκλειο με την εθνική νέων.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Φώτης Τακιανός, στα πλάνα του για τον ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής περιόδου, θέση έχουν οι Γιώργος Θεοδωράκος και ο Βασίλης Κιτσούλης.

Ο Γιώργος Θεοδωράκος πέρασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηρακλή.

Ο 26χρονος γκαρντ-φόργουορντ μέτρησε 26 συμμετοχές στην Α2 και είχε μέσο όρο 8,1 πόντους, 6 ριμπάουντ και 0,6 ριμπάουντ, ενώ στον ΟΦΗ  περιμένουν να δουν τι θα συμβεί και με την υπόθεση του Βασίλη Κιτσούλη, του οποίου την επιστροφή στο Ηράκλειο έχει ζητήσει ο Φώτης Τακιανός.

Γνωστός στην Κρήτη ο βοηθός προπονητή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, ο βοηθός του Φώτη Τακιανού, θα είναι Θεσσαλονικιός, αλλά είναι γνωστός στην Κρήτη, αφού έχει πρόσφατη προϋπηρεσία, στο νησί.

Ο νεαρός Βορειοελλαδίτης τεχνικός, έχει στα χέρια του την πρόταση του ΟΦΗ και την μελετά προσεκτικά ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

Συντομα αναμένεται να ενημερώσει την ομάδα που εργαζόταν μέχρι πέρυσι, για τις προθέσεις του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.